Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Σατανισμός, ο έσχατος αντίπαλος του Θεού και των ανθρώπων - Τα είδη της μουσικής που χρησιμοποιήθηκαν ως Δούρειος Ίππος του σατανισμού.



 







Ο Σατανισμός είναι λατρευτική πίστη η οποία έχει ως επίκεντρό της τον Εωσφόρο (Σατανά) , οντότητα που σύμφωνα με την παράδοση των ιουδαίων, των μουσουλμάνων και των χριστιανών είναι ο έσχατος αντίπαλος του Θεού και των ανθρώπων, ενσαρκώνοντας την Ελεύθερη Θέληση (ελεύθερη βούληση) σύμφωνα με τους Σατανιστές, ή την αρχή του απόλυτου κακού σύμφωνα με τους Ιουδαίους, τους μουσουλμάνους και τους Χριστιανούς.

Δεν λείπουν λατρείες αρνητικών δυνάμεων στο περιθώριο και των άλλων θρησκειών, όμως ο σατανισμός εντοπίζεται στο θρησκευτικό ορίζοντα του ιουδαϊσμού και χριστιανισμού, επειδή αποδέχεται κατ' αρχήν τον μονοθεϊσμό και την αντίληψη της Βίβλου για τον Διάβολο.

Οι ερευνητές θρησκειολόγοι προτείνουν τέσσερις τύπους σατανισμού: α) τον μεσαιωνικό, β) τον θρησκευτικό γ) τον ερασιτεχνικό δ) τον πνευματικό ή συμβολικό.

Ο πολιτικός επιστήμονας Paul Ariès για τα είδη της μουσικής που χρησιμοποιήθηκαν ως Δούρειος Ίππος του σατανισμού.

Τo βιβλίο Satanisme et vampirisme : le livre noir του πολιτικού επιστήμονα Ariès, Paul από όπου τα ακόλουθα αποσπάσματα είναι προιόν μιας σύμβασης που είχε ο συγγραφέας με το Υπ. Εσωτερικών Γαλλίας. Eίναι μέρος του υλικού που παρουσίασε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Έρευνας για τις σέκτες και που επίσης παρουσίασε σε σεμινάρια στην Εθνική Σχολή Εισαγγελέων αλλά και στο Εθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Αστυνομίας και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. O Paul Aries έγραψε εκτός των άλλων και το πολύκροτο σύγγραμμα le Retour du Diable

To Satanisme et vampirisme : le livre noir του Ariès, Paul επιχειρεί ν' απαντήσει στα ερωτήματα

= Σε τι οφείλεται η ανάπτυξη του σατανισμού= Υπάρχει μια σατανιστική κουλτούρα;

Αποσπάσματα:

Οι στίχοι δεν είναι λιγότερο διαβολικοί.. κάτι που εξηγεί πως κάποιοι είδαν στο ροκ ένα Δούρειο ίππο του σατανισμού.

Led Zepellin:''Ναι στο Σατανά μην φοβάσαι το σατανά''''επιθυμώ ο Κύριος να προσευχηθεί γονατιστός μπροστά στο σατανά''''Πρέπει να ζήσω με το Σατανά

''Kiss:''Σατανάς αυτός είναι ο Θεός σου ''Με ανέθρεψε ένας δαίμονας προετοιμάστηκα να βασιλέψω όπως αυτός .. Καλώ τα σκοτάδια για να με ευχαριστήσουν και σε διατάζω να γονατίσεις μπροστά στο Θεό της βροντής στο Θεό της ροκ (της αστραπής)''o συγκρότημα 

Deicide κάνει κανονική επίκληση:

in nomine Satani! Ave Lucifer! Hoathale Satan! σκοτώστε τους χριστιανούς σκοτώστε τους χριστιανούς. Είστε αυτοί που μας περιφρονείτε.. θα μ΄άρεσε να σας βλέπω να πεθαίνετε. Στρατοί του σκότους καταστρέψτε με φωτιά τους ναούς τους και τις εκκλησιές τους. Χρόνια πολλά Αντίχριστε (και τελειώνει με μια βλαστήμια για Χριστό) '' (David Michael ''Tibet'' Bunting)

Black Sabbath:''Iησού εσύ είσαι ο κακός πάρε τη μάρκα αυτή του Αντίχριστου το 666''

AC/DC (σσ που τ΄αρχικά τους σημαίνουν αντίχριστος)

''Σκοτώνω τα παιδιά μου αρέσει να τα βλέπω να πεθαίνουν.. Κάνω τις μανάδες να κλαίνε τα συντρίβω κάτω από το αμάξι μου θέλω να ακούω τις κραυγές τους''

''Είσαι νέος αλλά θα πεθάνεις δεν θα πάρω κανέναν για κρατούμενο. Σε οδηγώ στην κόλαση θα ηχήσω τις καμπάνες της Κόλασης''

To άλμπουμ Revolution 9 των Beatles θεωρήθηκε ως ένα σατανιστικό ευαγγέλιο.

Οι Rolling Stones θα γράψουν Sympathy for the devil.

Kαι ο David Bowie θα εκφράσει τη συμπάθεια του για το Θηρίο 666.

Το σατανικό ροκ του '70 και του '80

Η δυναμική άνοδος της σατανικής θεματικής-θεματογραφίας χάρη στο Black Metal είναι αδιαμφισβήτητη κατά τη διάρκεια του '70 και του '80...

Led ZepellinBlack SabbathAC/DCBlack WidowOzzy OsbourneJudas PriestIron Maiden..

To σατανικό ροκ του 90Το γκρουπ ΝΙΝ, o αρχηγός του συγκροτήματος Deicid είναι με τατού στο μέτωπο έναν ανάποδο Εσταυρωμένο.

Ο Marilyn Manson είναι το πιο γνωστό σατανικό γκρούπ μετά το 90.Το σκανδιναβικό Black Metal.. γενέτειρά του η Νορβηγία. 

Ο κιθαρίστας Oystein Aarseth το 1984 ιδρύει το γκρουπ Mayhem που σημαίνει Χάος . παίρνει το ψευδώνυμο του Destructor κι έπειτα του Euronymus (ο Πρίγκιπας των νεκρών). μετά τον προσηλυτισμό του στο σατανισμό. Συχνάζει με τον Jon Kristiansen θεμελιωτή του Slayer εξειδικευμένου σε Black Metal κα σατανισμό.

Το γκρουπ γνωρίζει πρωτόγνωρη επιτυχία μέχρι την αυτοκτονία του τραγουδιστή του του επονομαζόμενου Dead το 1991. 

Ο Euronymus το παλεύει μόνος του ώσπου συναντά τον Vikernes με το ανερχόμενο γκρουπ του Burzum (γλωσσικό δάνειο από τον Άρχοντα Δαχτυλιδιών του Τolkien) 

Συνεργάζονται. 

Ο Vikernes καίει μια εκκλησία 6/5/92 και αρχίζει κύμα αντιχριστιανικών εμπρησμών σε όλη τη Νορβηγία. Οι 2 τους δίνουν συνεντεύξεις τύπου που λένε ότι ξέρουν τους δράστες αλλά δεν τους δίνουν και λένε ότι ανήκουν σε μια σατανιστική τρομοκρατική οργάνωση. 

Ο Euronymus δολοφονήθηκε και ο Vikernes ξανά φυλακίστηκε για 21 χρόνια αυτή τη φορά γιατί σκότωσε με 23 μαχαιριές το φίλο του τον Euronymus.

Συγκρότημα Blood Axis..άξονας του αίματος...που ιδρύει ο Μοynihan Αιδεσιμότατος της Εκκλησίας του Σατανά συγγραφέας του βιβλίου ''Κύριοι του Χάους'' που εκτιμάται πολύ από σατανιστές.







dimpenews.com