Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Δημοσκόπηση: Πώς κρίνετε την απόφαση της Δικαιοσύνης για τις υποκλοπές;


 Η Ελληνική Δικαιοσύνη σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Αδειλίνη, έπειτα από πολύμηνη έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρξε κυβερνητική εμπλοκή στην πολύκροτη υπόθεση των υποκλοπών.

Συγκεκριμένα, η δικαιοσύνη απεφάνθη ότι τα 27 άτομα που παρακολουθήθηκαν ταυτόχρονα από την ΕΥΠ και το Predator δεν αποδεικνύουν σύνδεση της πολιτικής εξουσίας με το παράνομο λογισμικό, αλλά σύμπτωση.

Advertisement

Εσείς τι πιστεύετε;

Η Δικαιοσύνη αντί να διαλευκάνει, συγκάλυψε το σκάνδαλο κρίνοντας ότι δεν υπάρχει εμπλοκή κυβερνητικών αξιωματούχων
91.97% - 2,221 ψήφοι
Η Δικαιοσύνη δικαίως έκρινε ότι δεν υπάρχει εμπλοκή κυβερνητικών αξιωματούχων
6.50% - 157 ψήφοι
Δεν έχω άποψη
1.53% - 37 ψήφοι

Συνολικά έχουν ψήφισει: 2.414





  1. Για να τους τοποθετεί η Κυβέρνηση στις Ανώτατες θέσεις του Αρείου Πάγου, ξέρει πως θα υπηρετούν πρώτα απ’ολα τα συμφέροντά της, και μετά την Αλήθεια.!!!

  2. Πράσινα άλογα. Όταν η ηγεσία της Δικαιοσύνης ορίζεται από τις κυβερνήσεις τέτοιες αποφάσεις βγάζει. Η χώρα κάθε μέρα κατρακυλά στον βούρκο.

  3. Δεν μου αρέσει καθόλου το ερώτημα σας.
    Σημασία δεν έχει τι πιστεύει ο οποιοσδήποτε από εμάς.
    Αλλά τι περιλαμβάνεται στην δικογραφία και πως το αξιολογεί ο δικαστής.
    Επομένως μετράει η γνώμη των ειδικών, αφού προηγουμένως γνωρίζουν την δικογραφία.
    Επομένως το ερώτημα είναι επιεικώς άστοχο.

    • Αυτό συμβαίνει σε όποια άλλη χώρα εκτός της Ελλάδας. Αν η κυβέρνηση επιθυμεί να κάνει την ημέρα νύχτα θα αποφανθουν θετικά.

  4. Όποια πέτρα και αν σηκώσεις ΑΔΕΙΛΕΙΝΗ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!
    Σίγουρα πήγε πρώτα στον Ιερώνυμο πριν ανακοινώσει την σοφή της απόφαση!!! Της έστειλε το Άγιο φως, που την φώτισε και έβγαλε μια πολύ λογική απόφαση!!! ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ 27 ΠΕΡΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!!!!! Εννοώ ΕΥΠ και Predator. Η καημένη δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα για να φιλοσοφισει τέτοια απόφαση. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ? ΟΧΙ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ!

  5. πηγή:https://www.newsbreak.gr/dimoskopiseis/662005/dimoskopisi-pos-krinete-tin-apofasi-tis-dikaiosynis-gia-tis-ypoklopes/