Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Υπτγος ε.α. Χρήστος Μπολώσης: - Μορφάζοντες, χασκογέλοτες και ΓΕΕΘΑ - Ποιος είχε απόλυτο δίκιο;


Του Υπτγου ε.α. Χρήστου Μπολώση

Αυτή η ιστορία της συμβούλου του κ. Γεωργιάδη, Νατάσας Πετρούλια, η οποία μόρφαζε πίσω από τον υπουργό, ενώ αυτός αγόρευε, είναι πολύ σοβαρή και δείχνει -τουλάχιστον- απρέπεια.

Κάτι παρόμοιο είχε κάνει με κάποιους απίθανους μορφασμούς η τότε ανήκουσα στο ΠΑΣΟΚ και η εν συνεχεία ιδούσα το φως το αληθινόν και μεταπήδησασα στη Ν.Δ., κυρία Χριστοφιλοπούλου.

Είχε απόλυτο δίκιο ο κ. Πολάκης που εκνευρίστηκε. Ίσως η αντίδρασή του θα έπρεπε να είναι διαφορετική, όπως και της κυρίας Πετρούλια, άλλωστε. Ξέρουμε ότι θεωρούν τα λεγόμενα των προϊσταμένων του θέσφατα και φροντίζουν επιμελώς να το δείξουν.

Είναι, όμως, λάθος. Δεν έχουν καμία δουλειά να συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο σε δημόσιες τοποθετήσεις των αφεντικών τους. Είχα προτείνει παλιότερα στην κυβέρνηση να πεταχτούν δίπλα στο ΓΕΕΘΑ για να δουν πώς δουλεύουν οι επιτελικές υπηρεσίες. Δεν το έκαναν και ιδού το χάλι του επιτελικού κράτους.

Τώρα λέω σε όλους όσοι παρεπιδημούν, εργάζονται ή… διακοπάρουν στη Βουλή να παρατηρήσουν τη στάση των στρατιωτικών υπασπιστών της Πρόεδρου της Δημοκρατίας, των δικαιουμένων υπουργών και των ανώτατων στρατιωτικών. Έχουν δει ποτέ να συμμετέχει στις συζητήσεις έστω και ένας μυς του προσώπου τους; Ούτε αυτό δεν μπορούν να αντιγράψουν οι μορφάζοντες;




πηγή: https://www.antinews.gr/56700/kleidarotrupa/morfazontes-chaskogelotes-kai-geetha/