Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Προκαλεί επικίνδυνα ο Σουλτάνος - Στέλνει 50 πλοία στην Κύπρο για τα 50 χρόνια της εισβολής! - Θα συνοδεύεται από τον Αρχηγό των Γκρίζων Λύκων! - Τι έγινε η διακήρυξη φιλίας και τα ήρεμα νερά:

Ο Σουλτάνος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του. Θα συνοδεύεται από τον Αρηχγό Γκρίζων Λύκων..

Κλιμακώνει την πρόκληση ο Σουλτάνος… 50 πλοία στέλνει στην Κύπρο για τα 50χρονα της εισβολής και φέρνει και τον …. Μωάμεθ τον Πορθητή! Κάποιοι την χαρακτήρισαν β απόβαση.. Βάζει το στρατό μπροστά για να αποκομίσει με πολιτικό εκβιασμό οφέλη και κέρδη σε διπλωματικό πεδίο.

Κλιμακώνει την πρόκληση ο Σουλτάνος… Η Τουρκία ετοιμάζει μεγάλη «φιέστα» στα Κατεχόμενα για τα 50 χρόνια από την εισβολή, με πτήσεις μαχητικών F-16, drones AKINCI και 50 πλοία του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού που θα φτάσουν στην Κύπρο και θα κάνουν ναυτική παρέλαση γιορτάζοντας τα 50χρονα..

Η φιέστα θα τελειώσει με ένα πίνακα ζωγραφικής που δείχνει τον Μωάμεθ τον Πορθητή να μπαίνει στην Κωνσταντινούπολη..

Επίσης με ψήφισμα της η Τούρκικη Εθνοσυνέλευση ζητά τη διεθνή αναγνώριση του ψευδοκράτους

Στο ψήφισμα της Ολομέλειας της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης αναφέρεται ότι «η θέση που δικαιούται το Τουρκοκυπριακό Κράτος ως ανεξάρτητο και ισότιμο κυρίαρχο μέλος της διεθνούς κοινότητας δεν μπορεί να αναβληθεί άλλο».

«Καλούμε τη διεθνή κοινότητα να βάλει τέλος στην απάνθρωπη απομόνωση του τουρκοκυπριακού λαού και να αναγνωρίσει την ΤΔΒΚ όπως της αξίζει», πρστίθεται στο ψήφισμα που εξέδωσε η Τουρκία.

Παράλληλα, το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από ένα ντοκιμαντέρ για την 50ή επέτειο της «Ειρηνευτικής Επιχείρησης στην Κύπρο», όπως χαρακτηρίζει η Τουρκία την εισβολή στο νησί.

Στις εκδηλώσεις θα παρευρεθεί και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, την ίδια ώρα που ο Μητσοτάκης θα βρίσκεται στη Λευκωσία για τις εκδηλώσεις μνήμης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ο Σουλτάνος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του..

Ο Σουλτάνος θα συνοδεύεται κι από τον πολιτικό του σύμμαχο κι αρχηγό των Γκρίζων Λύκων επικεφαλή του Εθνικιστικού κόμματος ·Ντεβλέτ Μπαχτσελί

Προφητεία Αγίας Παρασκευής της Επιβατινής (2019) όταν μια ουράνια Αποκαλυπτική Δύναμη επιτίθεται στο Σουλτάνο!!

dimpenews.com