Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Γραμματέας Προγράμματος Ν.Δ: - Χρειάζεται να προσπαθήσουμε περισσότερο, γιατί πολίτες ζήτησαν περισσότερα από εμάς.

 



‼️ Τα χθεσινά αποτελέσματα των ευρωεκλογών έστειλαν πράγματι ένα σαφές και ηχηρό μήνυμα στο κόμμα μας, τη Νέα Δημοκρατία. Αν και είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη σας , που μας έφερε και πάλι στην πρώτη γραμμή, είναι προφανές ότι η εντολή μας συνοδεύτηκε από μια ισχυρή προειδοποίηση:
Οι πολίτες ζήτησαν περισσότερα από εμάς. Έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους, αλλά έχουν επίσης δηλώσει , πως χρειάζεται να προσπαθήσουμε περισσότερο.
‼️ Η σημαντική διαφορά με την οποία προηγούμαστε δεν αποτελεί αιτία για εφησυχασμό, και ας είναι το ποσοστό μας μεγαλύτερο από το άθροισμα του ποσοστού του 2ου και του 3ου κόμματος. Αναγνωρίζουμε ότι πολλοί πολίτες αντιμετώπισαν αυτές τις εκλογές με διαφορετική νοοτροπία, γνωρίζοντας πως δεν εκλέγουν κυβέρνηση άρα και ως μια ευκαιρία να εκφράσουν τις ανησυχίες και τη δυσαρέσκειά τους, ιδίως σε καθημερινά ζητήματα όπως η ακρίβεια.
Και για να κάνουμε τα πράγματα ξεκάθαρα.
👉🏻 Η εντολή είναι σαφής - οι πολίτες περιμένουν από εμάς να τα πάμε καλύτερα. Η επιλογή τους να απέχουν ή να υποστηρίξουν μικρότερα κόμματα αντανακλά την επιθυμία τους για πιο ουσιαστική αλλαγή και απτές βελτιώσεις στη ζωή τους.
👉🏻 Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί πυλώνα σταθερότητας εδώ και πενήντα χρόνια, και είναι ευθύνη μας να διατηρήσουμε αυτή την κληρονομιά, προσαρμοζόμενοι παράλληλα στις νέες προκλήσεις και προσδοκίες.
👉🏻 Η έξαρση της ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας, είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο. Η άνοδος αυτή σηματοδοτεί υποβόσκουσες κοινωνικές ανησυχίες , που χρειάζονται επείγουσες και μελετημένες αντιδράσεις.
✅ Η Ελλάδα του 2024 είναι πράγματι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την Ελλάδα του 2019, αλλά το ταξίδι μας δεν τελειώνει εδώ. Δεσμευόμαστε να κάνουμε την Ελλάδα του 2027 ακόμη καλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου