Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Αποκλειστικό. Ο Πρωθυπουργός νιώθει τύψεις: - Έκανε ιδιαίτερα εντατικά μαθήματα, στην νέα Υπουργό Εργασίας, με αποστολή να καταλαγιάσει την οργή των αποστράτων!! - Οι οδηγίες και οι συμβουλές του πρωθυπουργού!!





    Μετά το πέρας της εισαγωγικής τοποθέτησής του, στη συνεδρίαση του  Υπουργικού συμβουλίου, ο  Πρωθυπουργός κάλεσε, ιδιαιτέρως, την νέα Υπουργό εργασίας κ.Νίκη Κεραμέως για να τις δώσει οδηγίες σχετικά με την οργισμένη αντίδραση, των αποστράτων, στις Ευρωεκλογές.   
    Οι οδηγίες και τις συμβουλές ήταν:
     1. Να προσκαλέσει άμεσα στο γραφείο της, για ενημέρωση, τις θεσμικές ενώσεις των αποστράτων του Στρατού και της Αστυνομίας, αλλά να προσέχει:
        Ι> Μη τυχόν και της ξεφύγει και πει πως, μας δίνουνε μικρότερη σύνταξη από την κανονική, με τον έξυπνο μαθηματικό τύπο, που εφηύραν αυτοί  και μόνο αυτοί!
        Ι> Πως μας έχουμε γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι!
        Ι> Πως μας εφαρμόζουν, πολύ συχνά, το πείραμα του πατερούλη Στάλιν με την κότα, για να γίνουμε και εμείς κοτούλες!
        Ι> Πως εξαγοράζουν τους δικαστές των Ανωτάτων Δικαστηρίων για τα αναδρομικά!
        Ι> Πως μας κοροϊδεύουν, μπροστά στα μάτια μας και εμείς νομίζουμε πως νοιάζονται για μας.  

    2. Τελειώνοντας της τόνισε, με έμφαση πως πρέπει, να του πλέξει  το εγκώμιο, λέγοντας πως ο  Πρωθυπουργός νιώθει τύψεις που δεν πρόλαβε, να υλοποιήσει, πριν τις ευρωεκλογές,  όλες τις δεσμεύσεις του, σχετικά με τις οικονομικές διεκδικήσεις τους και την μεταφορά των συντάξεων στα επίπεδα του Ιουλίου 2012.
 Επίσης της είπε να μεταφέρει την αγάπη και το ενδιαφέρον του προς τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας! 
Και πως τον κατατρώγουν οι τύψεις, για τα ψέματα που μας λέει συνεχώς!!!  

  
    Ευθυμογράφημα με πολλές αλήθειες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου