Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Φαααπ ηκούσθη στον αέρα! - Από το μισό κιλό φέτα, στο μεγαλόπρεπο σφόλι και την Ηγετάρα ολκής και μετά έπονται τα "μικρομάγαζα"




 Τι περίεργο. Να ψηφίζει κάποιος εναντίον του εξισλαμισμού της χώρας του και εναντίον της διεξαγωγής πυρηνικού πολέμου με τη Ρωσία…

Του Παναγιώτη Λιάκου

Όσοι πήγαν να ψηφίσουν (και μπράβο τους) σκέφτηκαν ότι πρέπει να αξιοποιούν το δικαίωμα που απολαμβάνουν, διότι κάποια στιγμή η εξουσία θα σκεφτεί να τους το αφαιρέσει – πιθανότατα όταν τα κουκιά δεν θα βγαίνουν ούτε με τις χρυσές, συστημικές εφεδρείες των επιστολικών ψήφων. Επίσης, επιδίωξαν να δηλώσουν στις κάλπες ότι δεν τους πολυαρέσει να πουλάνε μισό οικόπεδο για να πάνε σούπερ μάρκετ και δεν ενθουσιάστηκαν με τη δημιουργική λογιστική του Μητσοτάκη, στον οποίον φάνηκε πάμφθηνο το κόστος της φέτας – αρκεί να αγοράζεις μισόκιλο αντί για κιλό που έπαιρνες κάποτε.

Μισή η φέτα; (Σχεδόν) στο μισό έπεσαν και τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2023. Η Ν.Δ. είχε λάβει 2.115.322 τεμάχια και τώρα την ψήφισαν 1.125.602 εκλογείς. 989.720 ψηφοφόροι απωλέσθησαν! Ο γάμος των γκέι, η ακρίβεια, η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, η εγκληματικότητα έπεισαν τους νεοδημοκράτες να γυρίσουν πλάτη στον αλαζόνα κληρονόμο της εξουσίας, που έκανε τον συμπαθητικούλη με κρυόμπλαστα βιντεάκια στο TikTok.

Κι ο Κασσελάκης έφαγε μεγαλόπρεπο σφόλι. Ο Τσίπρας, πέρυσι, στο ιστορικό χαμηλό του μάζεψε 930.013 ψήφους και ο πολύφερνος Κασσελάκης μόλις 593.133. Αυτό μας κάνει απώλεια 336.880 ψήφων. Πολλά υποσχόμενο το αποτέλεσμα, αλλά για τον Τσίπρα, όχι για τον Κασσελάκη, για τον οποίον αποτελεί κανονικότατη πανωλεθρία. 

Λιγόστεψαν οι ψήφοι και της πασοκάρας. Τον Ιούνιο του 2023 είχε λάβει 617.487 ψήφους και τώρα πήρε 508.399. Έχασε 109.088 τεμάχια ο Ανδρουλάκης. Ηγετάρα ολκής… 

Και το ΚΚΕ, που πανηγυρίζει για το ποσοστό του, φαίνεται να λησμονεί ότι έλαβε λιγότερες ψήφους σε σχέση με τις εκλογές του Ιουνίου 2023. Τότε ψηφίστηκε από 401.224 άτομα και τώρα το προτίμησαν 367.796 εκλογείς – μια αβαρία της τάξεως των 33.428 ψήφων.

 Άσε που τους πέρασε ο Βελόπουλος και αυτός ο καημός δεν θα τους περάσει ούτε αν κάνουν μακροβούτι σε πισίνα γεμάτη με αναλγητικές κηραλοιφές…

Και οι λοιποί Ευρωπαίοι έδειξαν με την ψήφο τους ότι ψήφισαν κόντρα στο ορατό ενδεχόμενο εξισλαμισμού της χώρας τους και εναντίον της διεξαγωγής πυρηνικού πολέμου με τη Ρωσία.

Αυτά τα ολίγα διά τας ευρωεκλογάς και καλά κρασιά!




πηγή: https://www.antinews.gr/55085/kleidarotrupa/faaap-ikoysthi-ston-aera/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου