Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Δραματικές εξελίξεις - Ο Ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, κάλεσε όλους τους άνδρες να υπερασπιστούν τα εδάφη τους - Μαζική εκκένωση πολιτών προς Ρωσία

 



Δραματικές εξελίξεις: Ο ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ ανακοίνωσε τη μαζική εκκένωση πολιτών προς Ρωσία.

Ρωσικές πηγές: Ο ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ κάλεσε όλους τους άνδρες που μπορούν αν φέρουν όπλο να υπερασπιστούν τα εδάφη τους!.

Δραματικές εξελίξεις. "Ο ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ ανακοίνωσε τη μαζική εκκένωση των πολιτών προς τη Ρωσία..Η εκκένωση των κατοίκων από το Ντονμπάς προς Ρωσία άρχισε."

Αν όντως είναι έτσι ή η Ρωσία αποσύρει τον κόσμο της για να μην πληρώσει το τίμημα αν γενικευθεί ή σύρραξη ή κάτι άλλο. O εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου ερωτηθείς για την εκκένωση λέει δεν ξέρει τι συμβαίνει εκεί τώρα” – IFAX. Aπίστευτη είδηση. ο ηγέτης του Ντόνετσκ κάλεσε όσους άρρενες μπορούν να κρατήσουν όπλο να προσέλθουν να υπερασπιστούν τα εδάφη τους. Που σημαίνει φεύγουν τα γυναικόπαιδα μένουν οι μάχιμοι. Αρχίζει ο πόλεμος.

DPR τώρα: Οι κάτοικοι ενημερώθηκαν για τις διευθύνσεις των σημείων συλλογής για εκκένωση, ουρές σε ΑΤΜ και βενζινάδικα

Οι κάτοικοι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ έλαβαν μηνύματα sms από τη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας "Phoenix" που έδειχναν τις διευθύνσεις των σημείων συλλογής για εκκένωση.

Το μήνυμα αναρτήθηκε και στο διαδίκτυο.

Προσοχή! Οι πολίτες! Ανακοινώθηκε έκτακτη εκκένωση! Μη χάνετε την ψυχραιμία σας, μην πανικοβάλλεστε! Ενημερώστε τους γείτονές σας!

Ακολουθήστε τις οδηγίες που αναρτώνται στο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό δίκτυο, SMS ενημέρωσης από το ROS "Phoenix", καθώς και που λαμβάνετε από τις αρμόδιες εξειδικευμένες υπηρεσίες της πόλης (επαρχία).

dimpenews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου