Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: - Διπλός θρίαμβος στην κωπηλασία - Δύο χάλκινα μετάλλια στο Παρίσι μέσα σε λίγα λεπτά - Απολαύστε τα 2 ΒΙΝΤΕΟ


 


















Διπλός θρίαμβος για την ελληνική κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι. Λίγα μόλις λεπτά μετά το χάλκινο του Γκαϊδατζή και του Παπακωνσταντίνου, η Μιλένα Κοντού και η Ζωή Φίτσιου τερμάτισαν τρίτες στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών. Οι Ελληνίδες κωπηλάτριες χάρισαν στην Ελλάδα το 4ο κατά σειρά μετάλλιο στο Παρίσι και το 6o Ολυμπιακό μετάλλιο στην ελληνική κωπηλασία.

«Χάλκινες» Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού στην κωπηλασία

Οι δύο Ελληνίδες κωπηλάτριες Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού έκαναν ένα μυθικό ντεμαράζ στο φινάλε του τελικού του σκιφ ελαφρών βαρών και έφεραν το δεύτερο μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

«Χάλκινοι» οι σπουδαίοι Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδατζής

Οι δύο Έλληνες κωπηλάτεςΑντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής, πραγματοποίησαν μία σπουδαία εμφάνιση στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και ανέβηκαν στο βάθρο του αγωνίσματός τους, τερματίζοντας τρίτοι.

 ertnews.gr - https://www.ertnews.gr/athlitismos/olympiakoi-agones/olympiakoi-agones-2024-astamatitoi-oi-ellines-kopilates-dyo-xalkina-metallia-sto-parisi-mesa-se-liga-lepta/