Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Τι κάνει ένας Υφυπουργός που θυσιάζεται για τον λαό του; -- Διασκεδάζει, μέχρι τελικής πτώσεως, την ώρα που η εκλογική του περιφέρεια είχε γίνει παρανάλωμα της Φωτιάς


 Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το οπτικοακουστικό υλικό που εμφανίζει τον υφυπουργό Υποδομών και βουλευτή της ΝΔ στην Ανατολική Αττική, Βασίλη Οικονόμου, να διασκεδάζει με παρέα σε κλαμπ – εστιατόριο στη Ρόδο σε χαλαρή διάθεση το βράδυ της Δευτέρας 12/8, ενώ η Ανατολική Αττική καιγόταν για πάνω από 24 ώρες.



Remaining Time 0:00
 

Όπως φαίνεται στο βίντεο και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το in.gr και αναδημοσιεύουν και ΤΑ ΝΕΑ σήμερα, ο υφυπουργός δεν θεώρησε προφανώς σκόπιμο να γυρίσει στην Αθήνα και στην εκλογική του περιφέρεια να συνδράμει όπως μπορεί. Ούτε καν να αλλάξει τα σχέδια του στις διακοπές του και να μην πάει σε κλαμπ αρνούμενος την πρόσκληση, "θυσιάζοντας" το βράδυ του έστω σε τηλεφωνήματα που θα μπορούσαν να κινητοποιήσουν κάποιους.

Ο ίδιος, όταν το in.gr επικοινώνησε μαζί του, δεν διέψευσε το γεγονός και επιχείρησε να δικαιολογήσει τη στάση του κυρίως μέσω του "δεν έχω αρμοδιότητα" και "δεν είχα υπολογίσει το μέγεθος της καταστροφής".

Όμως τη Δευτέρα το βράδυ το μέγεθος της καταστροφής ήταν γνωστό.

Και όμως πριν ένα χρόνο στις εκλογές του 2023, ζήτησε την ψήφο των πολιτών της Ανατολικής Αττικής αναλαμβάνοντας δεσμεύσεις και μιλώντας για σημαντική αποστολή.

"Η Ανατολική Αττική είναι ο τόπος μου. Στην τετραετία που μας πέρασε ήμουν στην πρώτη γραμμή και συνέβαλα έτσι ώστε να δώσουμε λύσεις στα αιτήματα και τις ανάγκες των πολιτών με την αμέριστη στήριξη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ως βουλευτής και ως άνθρωπος που ζω σε αυτό τον τόπο έχω μία αποστολή, να ανταποκριθώ στις προκλήσεις για την ανάπτυξη της Aνατολικής Aττικής και να στέκομαι δίπλα στους συμπολίτες μου!", έλεγε στο προεκλογικό σποτ.

Βασίλης Οικονόμου: Διασκέδαζε στη Ρόδο την ώρα της φωτιάς ο υφυπουργός και βουλευτής Ανατολικής Αττικής

πηγή:https://www.thetoc.gr/politiki/article/basilis-oikonomou-diaskedaze-sti-rodo-tin-ora-tis-fotias-o-ufupourgos-kai-bouleutis-anatolikis-attikis/