Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Αναπληρώτρια Τομεάρχης ΣΥΡΙΖΑ: - Ήρθε η ώρα - Θα είμαστε πρώτοι στις εκλογές - Αιχμή του δόρατος η μείωση της ακρίβειας, του ΦΠΑ και του ΕΦΚ στα καύσιμα


 H Χαρά Καφαντάρη, Βουλευτής Δυτ. Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ–Π.Σ., Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής, στις 09.12.2022, στον ραδιοφωνικό σταθμό ELLADA 94.3 fm,σχολίασε την επικαιρότητα και μεταξύ άλλων ανέφερε:

Ο κ. Μητσοτάκης, στη Βουλή, επέλεξε την φυγή από το να δώσει απαντήσεις στο ερώτημα του Αλ. Τσίπρα αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε υπουργούς και ηγεσία του Στρατεύματος. Δεν έχει επιχειρήματα και αυτή την αδυναμία του την εξέφρασε με αυτόν τον αυταρχικό τρόπο, ο οποίος γενικότερα εκφράζει την πολιτική και κοινωνική ζωή που προσπαθεί να επιβάλλει ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των New York Times, το Υπουργείο Εξωτερικών έδωσε άδεια να γίνει εξαγωγή του Predator στη Μαδαγασκάρη. Το γνώριζε αυτό ο κ. Μητσοτάκης; Διασύρεται η πατρίδα μας διεθνώς.

Για τις δημοσκοπήσεις, σημασία έχουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ο κόσμος σε ποσοστό περίπου 60% δείχνει δυσαρέσκεια στη διαχείριση κρίσεων (πανδημία, ακρίβεια, κλπ) από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.

Η απαίτηση μέτρων για την αντιμέτωπιση της ακρίβειας είναι αιχμή του δόρατος για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα στο 6%, μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα κ.ά., προτάσεις μας τις οποίες ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε δεκτές.

Η πλειοψηφία των μέσων μαζικής ενημέρωσης δημιουργούν ένα κλίμα τρόμου στον κόσμο. Όμως ο κόσμος πλέον αρχίζει να συνειδητοποιεί το ρόλο των συστημικών μέσων και να προβληματίζεται.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτος στις εκλογές και οι προοδευτικές δυνάμεις θα κριθούν από την κοινωνία. Ήρθε η ώρα για πολιτική αλλαγή.






πηγή:https://www.syriza.gr/article/id/137652/CH.-Kafantarh:-O-SYRIZA-PS-tha-einai-prwtos-stis-ekloges-kai-oi-proodeytikes-dynameis-tha-krithoyn-gia-th-stash-toys-apo-thn-Koinwnia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου