Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Πρωθυπουργός: "Ενώ μετά τις Ένοπλες Δυνάμεις και οι μάχιμοι Λιμενικοί και Αστυνομικοί θα λάβουν έκτακτη ενίσχυση 600 ευρώ!" - Πότε τα πήραν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και δεν το ξέρουν!

 




     Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, στη Βουλή, ο Πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης  στη Βουλή, για την κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2023, τόνισε με έμφαση: "Ενώ μετά τις Ένοπλες Δυνάμεις και οι μάχιμοι Λιμενικοί και Αστυνομικοί θα λάβουν έκτακτη ενίσχυση 600 ευρώ!" Έτσι όπως είναι διατυπωμένη η δήλωση του πρωθυπουργού σημαίνει πως ήδη τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν λάβει το επίδομα των 600 ευρώ! 

    Μέχρι σήμερα πάντως δεν έχει καταβληθεί κανένα επίδομα!

    Μήπως ο κ. Πρωθυπουργός μπερδεύτηκε από την ανακοίνωση του ΥΕΘΑ που έγραφε:  "Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Νικολάου Παναγιωτόπουλου θα καταβληθούν επιπλέον οδοιπορικά έξοδα έξι (6) ημερών στο Στρατιωτικό Προσωπικό και τεσσάρων (4) ημερών στο Πολιτικό Προσωπικό στο πλαίσιο υπηρεσιακών κινήσεων , νομίζοντας πως οι 6 ημέρες  οδοιπορικά έξοδα αντιστοιχούν σε 600 ευρώ; Λέτε;



Η δήλωση του Πρωθυπουργού

  • Μαζί τους, από 1η του έτους, θα δουν και αύξηση 10% οι 20.000 γιατροί του ΕΣΥ. Και θα δουν, επίσης, μόνιμη αύξηση στα επιδόματά τους όσοι υπηρετούν σε ΜΕΘ, σε Επείγοντα και ΕΚΑΒ. Ενώ μετά τις Ένοπλες Δυνάμεις και οι μάχιμοι λιμενικοί και αστυνομικοί θα λάβουν έκτακτη ενίσχυση 600 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου