Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Συντάξεις /Αναδρομικά: - Αποκάλυψη - Σε ποιο άβατο βρίσκονται κρυμμένα, τα απόρρητα πειστήρια ενοχής, για τα αναδρομικά - Δείτε το ιστορικό των πραγματικών γεγονότων, που συνέβησαν στο ΓΛΚ


 Πραγματικά Γεγονότα 

που συνέβησαν στις 10 Δεκεμβρίου 2019,ημέρα Τρίτη και είναι πάντα επίκαιρα

   1. Δύο συνάδελφοι, ημέρα Παρασκευή επισκέφθηκαν το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για να ενημερωθούν, από τους καθ΄ ύλην  αρμόδιους υπαλλήλους  για τα παρακάτω  ασφαλιστικά θέματα που τους απασχολούσαν:

    α. Γιατί τους χορηγήθηκαν λιγότερα αναδρομικά από αυτά που τους αναλογούσαν 
   β. Τον ακριβή τρόπο υπολογισμού των αναδρομικών που χορηγήθηκαν με βάση τον ν. 4575/2018, τον Δεκέμβριο του 2018

  2. Αρχικά πήγαν στο γραφείο....  της Κας Δ...., η οποία τους είπε πως δεν είχε καμία δουλειά, με τον ακριβή τρόπο υπολογισμού των αναδρομικών και απλώς τους έδειξε, στον υπολογιστή του γραφείου της, τις κρατήσεις των αναδρομικών που τους είχαν γίνει, δηλαδή αυτά που φαίνονται στην ετήσια βεβαίωση αποδοχών ή συντάξεων, που χρησιμοποιούμε για την φορολογική μας δήλωση!  
 Στην ερώτηση που της έκαναν για το ποιος είναι υπεύθυνος για τα χορηγηθέντα αναδρομικά τους απάντησε ότι είναι,  η μηχανογράφηση. 
Ζήτησαν να τους πει ποιο είναι το  συγκεκριμένο γραφείο της μηχανογράφησης και ποιος είναι ο προϊστάμενος της μηχανογράφησης, για να τους επισκεφθούν. 
Η απάντησή της ήταν " εκεί δεν μπαίνει κανείς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδος, μόνο όσοι έχουν εξουσιοδότηση μπαίνουν" συνεχίζοντας τους είπε πως  τόσο η ίδια όσο και  ο προϊστάμενός του γραφείου μηχανογράφησης, δεν έχουν πρόσβαση, στο γραφείο, πόσο μάλλον οι απλοί πολίτες! 
Πρόσβαση έχει μόνο η Κα. Π......  στο γραφείο ...... που είναι η προϊσταμένη των Στρατιωτικών συντάξεων.

   3. Συνεχίζοντας τις ερωτήσεις τους, στην Κα Δ....  να τους ενημερώσει γιατί είχαν πολύ μεγάλες κρατήσει στα αναδρομικά τους, τους παρότρυνε να μεταβούν στο γραφείο του Κου Δ..... στον 7ο όροφο.

  4. Πριν πάνε  στο γραφείο του Κου Δ......μετέβησαν στο γραφείο της Π..........και ένας εξ αυτών την ρώτησε γιατί δεν είχε απαντηθεί η με αριθμό 1449/8-1-2019 αίτησή του, σχετική με το ύψος των πραγματικά δικαιούμενων αναδρομικών, η  απάντηση της Κας Π....  και μετά από διαβούλευση με την Κα Δ.....ότι λόγο φόρτου εργασίας δεν μπορούν να απαντήσουν έγκαιρα και πως τη Δευτέρα θα του απαντούσε! 
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της την Δευτέρα του απάντησε ότι ασχολήθηκε με την 1η αίτηση του 2 ώρες και δεν είχε  άλλο χρόνο να ασχοληθεί, κι αν ήθελε περισσότερες διευκρινίσεις να καλέσει στο 210-3229100.

  5. Από τα παραπάνω πραγματικά γεγονότα, αποδεικνύεται περίτρανα ότι: 
    α. Στο άβατο του γραφείου μηχανογράφησης, βρίσκονται όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που ενοχοποιούν όσους διέταξαν τον τρόπο υπολογισμού των πραγματικά δικαιούμενων αναδρομικών.
    β. Οι υπάλληλοι του και οι διευθυντές, των αρμοδίων τμημάτων του ΓΛΚ δε, έχουν καμιά ευθύνη. Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την απελθούσα κυβέρνηση


   6. Δυστυχώς στον υπολογισμό των αναδρομικών συμμετείχε και μάλιστα πολύ ενεργά, γνωστός απόστρατος Αξιωματικός, γνωρίζοντας πως διαπράττει οικονομικό έγκλημα" σε βάρος συναδέλφων του! Άραγε ο ίδιος πόσα πήρε;
   
  7. Τέλος θα πρέπει να απαντηθούν, από τους καθ΄ύλην αρμοδίους  και κάποια ερωτήματα που προκύπτουν αβίαστα, όπως:  
      α. Γιατί φοβούνται να μας γνωρίσουν τον τρόπο  υπολογισμού των αναδρομικών, όπως άλλωστε οφείλουν;
      β. Γιατί η σημερινή κυβέρνηση σιωπά;
      γ. Γιατί οι θεσμικές Ενώσεις, είναι ανενεργές και προκλητικά αδιάφορες,  τους τελευταίους μήνες, παρ΄ ότι το θέμα των αναδρομικών απασχολεί όλους τους συναδέλφους και κυριαρχεί κάθε ημέρα στα ΜΜΕ, μήπως έχουν δώσει όρκο σιωπής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου