Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας - Έψαχναν τον ΥΕΘΑ να υπογράψει

 

Ο άνθρωπος έγινε για άλλη μία φορά αντικείμενο κακού σχολιασμού. Αναφέρομαι, βεβαίως, στον υπουργό Άμυνας, τον κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος, όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες, κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας (EDA) για την υπογραφή του νέου επιχειρησιακού σχεδίου κυβερνοασφάλειας ήταν Α/Α (αδικαιολογήτως απών στη στρατιωτική ορολογία). 

Και ενώ, λοιπόν, 18 υπουργοί Άμυνας ήταν εκεί για να υπογράψουν το σχέδιο, ο κ. Παναγιωτόπουλος ήταν άφαντος! Όπως διακρίνετε στη μεγάλη φωτογραφία, η σημαία της Ελλάδας είναι στο τραπέζι και η καρέκλα κενή! Και ο υπουργός μας αγνοείται. 


Τελικά έπειτα από ώρα βρήκε τον δρόμο και φωτογραφήθηκε μόνος του χαμογελώντας άγνωστο γιατί… Όπως αντιλαμβάνεστε, είχε ήδη γίνει βούκινο στους ομολόγους του που έσκασαν στα γέλια με τον Παναγιωτόπουλο. 

ΥΓ.: Πληροφορίες μας λένε ότι ο υπουργός είχε βγει για τσιγάρο και επ’ ευκαιρία να συνομιλήσει με τον μέγιστο διευθυντή του γραφείου του, τον πολυπράγμονα ΘΒ, Θανάση Βάλαρη, προκειμένου να λάβει σχετικές οδηγίες…





πηγή: https://www.political.gr/wp-content/uploads/2022/11/POLITICAL-508.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου