Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Συντάξεις/Αναδρομικά: - "Όπως γνωρίζετε, δεν ανήκω στην κατηγορία των πολιτικών που δίνει αφειδώς υποσχέσεις" - "Η αυριανή Κυβέρνηση της Ν.Δ θα φροντίσει να επιστραφεί το 50% των χρημάτων που σας οφείλει το Κράτος" Κύριε πρωθυπουργέ το ψέμα και η εξαπάτηση έχουν κοντά ποδάρια - Δεν ξεχνάμε .

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων 

 Μετά  την συνάντηση που είχε, στις 25 Ιανουαρίου 2018, με τις τρεις θεσμικές ενώσεις αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο νυν Πρωθυπουργός και τότε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης  κ. Μητσοτάκης, δήλωσε αυτολεξεί τα παρακάτω .


«Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας αποτελούν έναν σημαντικό πυλώνα της κοινωνίας και της Πατρίδας μας. Στη Νέα Δημοκρατία θέλουμε να βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί σας, να ακούμε την άποψή σας και να συζητούμε όλα τα ζητήματα που σας αφορούν."

"Γνωρίζω ότι η Κυβέρνηση, σας ενέπαιξε και έδωσε και σε εσάς υποσχέσεις τις οποίες δεν τήρησε. Δεσμεύομαι για κάτι πολύ συγκεκριμένο σε σχέση με το ζήτημα των αναδρομικών που απολύτως δικαιολογημένα σας απασχολεί: Η αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα φροντίσει ώστε να επιστραφεί το 50% των χρημάτων που σας οφείλει το Κράτος. Όπως γνωρίζετε, δεν ανήκω στην κατηγορία των πολιτικών που δίνει αφειδώς υποσχέσεις, αλλά αυτά για τα οποία δεσμεύομαι σκοπεύω να τα τηρήσω στο ακέραιο."

 Κύριε πρωθυπουργέ το ψέμα και η εξαπάτηση έχουν κοντά ποδάρια. Η τόλμη και η αλήθεια  είναι δύο  από τις αρετές που πρέπει να έχει ένας ηγέτης για να πείθει και να τον εμπιστεύεται ο λαό του. Αλλάξτε γραμμή πλεύσης και πείτε αλήθειες. Εφαρμόστε άμεσα, όπως άλλωστε είστε υποχρεωμένος να πράξετε,  τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων Να είστε σίγουρος ότι δεν ξεχνάμε!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου