Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΤΣ






          1.     Οι προτάσεις που υπέβαλε το παράρτημα μας, για την εξεύρεση νέων πόρων για το Μ.Τ.Σ.,  είναι οι παρακάτω:

                  α.  Επειδή μεγάλος αριθμός ε.ε. και ε.α. συναδέλφων κάνει χρήση πιστωτικής κάρτας, να εκδοθεί από το Μ.Τ.Σ. κάρτα με ελκυστικό επιτόκιο (10% περίπου). Την εν λόγω κάρτα θα  μπορούν να αποκτήσουν και να χρησιμοποιούν τόσο οι ε.α. όσο και οι ε.ε. συνάδελφοι και θα αποπληρώνεται σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις (6 – 24 αναλόγως ποσού). Η μηνιαία δόση θα παρακρατείται για τους μεν ε.α. από το χορηγούμενο μέρισμα, για δε τους ε.ε. από τη μισθοδοσία τους. Εάν η Ελληνική Αστυνομία δεν συμμετέχει ισόποσα, τα έσοδα να επιμερίζονται στο ΕΚΟΕΜΣ, ΒΟΕΑ και εφάπαξ ε.ε. στελεχών. Εάν δεν είναι δυνατή η έκδοση της παραπάνω κάρτας από το Μ.Τ.Σ. να εξεταστεί η περίπτωση αυτή να πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με κάποια τράπεζα.

                   β.  Να μην καταβάλλεται στους πολιτικούς υπαλλήλους του Μ.Τ.Σ. η σύνταξη αυτών από τα έσοδα του ταμείου, αλλά από το Γ.Λ.Κ. όπως σε όλους του συνταξιούχους του δημοσίου.

                   γ.   Να διακοπεί η χορήγηση σύνταξης – μερίσματος στους συνταξιούχους εθνικής αντίστασης ή σε όποιον άλλο χορηγείται χωρίς να έχουν καταβληθεί προηγουμένως αντίστοιχες εισφορές.

                     δ   Τα οφειλόμενα προς το Μ.Τ.Σ. του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να συμψηφιστούν με το χρέος προς το Υπουργείο Οικονομικών.

              ε.   Τη δημιουργία χαρτοσήμου για όλα τα μη υπηρεσιακά έγγραφα εντός του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης υπέρ του Μ.Τ.Σ..

            2.      Εάν  υπάρχουν από τους συναδέλφους ( ε.α και ε.ε), προτάσεις, σχετικές  με το παραπάνω θέμα  παρακαλούνται να μας ενημερώσουν. 

            

1 σχόλιο: