Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Σε χρόνο ρεκόρ το πόρισμα της ΕΔΕ στον ΥΕΘΑ ...Καμιά εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων !

Πηγή:  VETERANOS GR  (εδώ)  

Καμία εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων...Τέλος τα σενάρια   !  

 Το πόρισμα παρεδόθη σήμερα στον ΥΕΘΑ απο τον Α/ΓΕΕΘΑ   που θα ενημερώσει τον Πρωθυπουργό πριν την αναχώρηση του ...

 Καταπέλτης το Πόρισμα στα κεφάλια αυτών  που προσπάθησαν να εμπλέξουν τον αφρό των Ενόπλων Δυνάμεων τις Ειδικές Δυνάμεις  και  να τους  στείλουν βορά στα διψασμένα για αίμα ΜΜΕ!


Απο αύριο έχουμε  ''Πόλεμο''  δήλωσε ο Υπουργός που θα παρακολουθήσει από κοντά την Εθνική Διακλαδική Άσκηση ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ -2013 ''... 

Αν και δεν του χρωστάμε του Αβραμόπουλου , οφείλουμε όμως να πούμε οτι ειναι έτσι όπως πρέπει να ειναι ...ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας .

Σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ), κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό τού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Αρχηγό τού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά, επισκέφθηκε το Διακλαδικό Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης, στην Τρίπολη, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής τής IV Μεραρχίας, Υποστράτηγος Σεραφείμ Χατζημιχαηλίδης και ο Διοικητής τής Πτέρυγας, Ταξίαρχος (Ι) Ιωάννης Πουλόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. ΥΕΘΑ ενημερώθηκε, από τον Διοικητή της 124 ΠΒΕ, για την αποστολή και τη λειτουργία της Μονάδας και επισκέφθηκε τους χώρους διαμονής, εστίασης, μαγειρείων και εκπαίδευσης των Νεοσύλλεκτων ενώ απηύθυνε χαιρετισμό στο προσωπικό της Πτέρυγας και στους Νεοσύλλεκτους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου