Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

1η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση και εμποροπανήγυρη στην Άρτα

Πηγή:  ΗΧΩ της Άρτας


Από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου
Χρ. Γιώτης: «Άρση της απομόνωσης της περιοχής και προσέλκυση επισκεπτών»

gioths xrhstos adae ota artaΜε απώτερο στόχο να αποτελέσει θεσμό αλλά παράλληλα να ενταχθεί σε ένα νέο κλειστό μεγάλο και μόνιμο εκθεσιακό χώρο, προχωράει η ΑΔΑΕ-ΟΤΑ την οργάνωση της 1ης Εμπορικής Έκθεσης στην Άρτα και παράλληλα της εμποροπανήγυρης.
Οι πύλες και των δυο διοργανώσεων που θα εκτυλίσσονται παράλληλα, ανοίγουν με τα επίσημα εγκαίνια την προσεχή Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ και με αφορμή την εντατικοποίηση των εργασιών ο κ. Χρήστος Γιώτης μίλησε για τον απώτερο στόχο της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ, να εντάξει στο νέο ΕΣΠΑ έργο κατασκευής μόνιμου εκθεσιακού χώρου εμβαδού από 5.000 έως και 6.000 τετραγωνικών μέτρων, για να μπορέσει η Άρτα να αποτελέσει στο μέλλον την κατεξοχήν πόλη μεγάλων διοργανώσεων.
Όλο το άρθρο εδώ




2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΩ,ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΙΚΟΣΜΙΚΟΥΣ.ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΜΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ Η ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΤΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ 1-1-2013.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΨΩΜΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή