Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζει η ΕΑΑΣ για τα επεισόδια στο Βίτσι.

 ΠΡΟΣ : Μ.Μ.Ε.
E.A.A.Σ.

ΚΟΙΝ Πρόεδρο Βουλής των Ελλήνων
            Υ.ΕΘ.Α, Ε.Γ.Α/Γ.Ε.Σ. Ε.Α.Α.Σ./Παραρτήματα                         

ΘΕΜΑ Επετειακό Μνημόσυνο 01ης Σεπ 2013 στο Βίτσι και η δυσαρέσκειά της Ε.Α.Α.Σ για τις ασχήμιες.

                Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ,) εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τις ασχήμιες  που έλαβαν χώρα  την 1η Σεπ. 2013 στο μνημείο  πεσόντων των Εθνικών Δυνάμεων  της περιόδου 1946 - 1949 στο ΒΙΤΣΙ.

             Τα γεγονότα μετέφεραν άκριτα  την κομματική αντιπαράθεση στον Ιερό χώρο του Μνημείου και υποβίβασαν το μοναδικό σκοπό της εκδήλωσης, για απότιση του οφειλομένου φόρου τιμής στους ηρωικούς νεκρούς.
                                  Για το Δ.Σ της Ε.Α.Α.Σ
                                                                Ο Πρόεδρος
                                                                   Παντελής Μαυροδόπουλος 
                                                                 Αντιστράτηγος  ε.α.




                                                                         
                                                         
                                                          
                                                             

3 σχόλια:

  1. Δημήτριος Αλεξανδρίδης7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:46 μ.μ.

    Ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αθηνών πρόσκειται προφανώς στην ΝΔ (έτσι εκτιμώ) και είναι φυσικό να θέλει να κοντράρει την ΧΑ, για τα συμβάντα στην τελετή στο Βίτσι. Η ΝΔ, υπόψιν, χάνει δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόρους προς το αντίπαλό της κόμμα, την ΧΑ, κι ως εκ τούτου την κοντράρει αγρίως. Σε κάθε περίπτωση, άλλο οι πολιτικοί κι άλλο η ΕΑΑΣ.
    Οι πολιτικοί ψηφίζονται από τον λαό και έχουν μάλιστα και ασυλία για να τον εκφράζουν, όπως κι έγινε με την ενέργεια της ΧΑ, η οποία τέλος πάντων, καλώς ή κακώς, αποκάλεσε προδότες κάποιους πολιτικούς (όχι όλους, με τους εκπροσώπους των ΑνεξΕλ, του ΛΑΟΣ και του κόμματος ΣΕΕ δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα) και τους έδιωξε (τους εκπροσώπους του ενός κόμματος) από την τελετή.
    Σημειώστε ότι στην τελετή, μετά την εκδίωξη του ενός κόμματος, δεν έμεινε μόνο η ΧΑ, αλλά και οι ΑνεξΕλ, ΛΑΟΣ, ΣΕΕ.
    Σημειώστε ότι η τελετή ΔΕΝ διεκόπη, αλλά συνεχίστηκε κανονικά (για εμένα, πολύ σωστά).
    Σημειώστε ότι αν η ΝΔ ήθελε, μπορούσε κι αυτή να εκπροσωπηθεί από κάποιον απόστρατο στρατηγό, όπως έκαναν ΟΛΑ τα άλλα κόμματα, και να μη δημιουργηθεί πρόβλημα (δεν μπορούμε να το ξέρουμε, αλλά ψύχραιμα σκεπτόμενοι νομίζω ότι οι περισσότεροι θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι δεν θα δημιουργούνταν επεισόδιο).
    Σημειώστε ότι η ΟΝΝΕΔ ήταν απούσα και ΔΕΝ πήγε να τιμήσει τους πεσόντες, όπως έκανε η νεολαία της ΧΑ. (η ΟΝΝΕΔ, δηλαδή, προτίμησε τις καφετέριες, από το να τιμήσει τους ήρωες πεσόντες του ΕΣ)
    Τέλος, θέλω να σημειώσω ότι η ΕΑΑΣ δεν δικαιούται να κρίνει τις απόψεις και τις ενέργειες κομμάτων ή βουλευτών. Κακώς έβγαλε την ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5535: Πάλι σβήνετε σχόλια, που είναι η δημοκρατία σας;;; Με κάτι τέτοια η ΕΑΑΣ έχει αποτύχει και είναι άκρως αντιπαθητική στην συντριπτική πλειονότητα των αποστράτων. Μπράβο έτσι να πηγαίνετε για τσίπουρα στο Πέτα αδιαφορώντας για μας... Σβήστο και αυτό μπράβο σας... Μην δυσαρεστήσετε τον γέροντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε 5535,εμείς ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δεν βρίζουμε με χυδαίους χαρακτηρισμούς και δεν εκτοξεύουμε απειλές για την σωματική ακεραιότητα κάποιου(το συγκεκριμένο δεν αφορά εσάς). Για τον λόγο αυτό σβήνουμε τα υβριστικά σχόλια. Για τις απειλές,που έχουμε δεχθεί, ήδη έχουμε προβεί σε καταγγελία στην ΥΔΗΕ. Η καλόπιστη,χωρίς εμπάθεια και μίσος κριτική είναι καλοδεχούμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή