Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΑΘΟΣ Ή "ΕΚΔΙΚΗΣΗ" ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ ;;;;

πηγη: ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ

Προβληματισμό και αμηχανία έχει προκαλέσει σε περίπου 40 αξιωματικούς, Τάξεως 1986 της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, ο υπερβάλλον ζήλος των επιτελών του πενταγώνου για την άμεση διαγραφή τους!!!!!!!!

Οι Αξιωματικοί αυτοί, βαθμού Λοχαγού, μετά 29 χρόνια υπηρεσίας, ζήτησαν... την αποστρατεία τους με αναφορές που υπέβαλαν τον Μάρτιο - Απρίλιο του 2013.

Με έκπληξη είδαν ότι με τις  ΕΔΥΕΘΑ 125 και 127 που εκδόθηκαν την 16 Σεπ 2013 διαγράφονται την 11 Οκτ 2013, ακριβώς 14 ημέρες πριν συμπληρώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για την μισθολογική τους προαγωγή και την αλλαγή κλίμακας στο 60% του επιδόματος χρόνου υπηρεσίας.

Ελπίζουμε ότι πρόκειται για ένα λάθος που διαπράχθηκε από άγνοια ή «υπερβάλλοντα ζήλο» κάποιον επιτελών και η ηγεσία θα επανεξετάσει το θέμα της διαγραφής τους 14 ημέρες αργότερα, ώστε αυτοί οι αξιωματικοί που επί 29 χρόνια προσέφεραν ανεκτίμητες υπηρεσίες, να μη μείνουν με την αίσθηση της τυχόν «ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ» από την υπηρεσία.

Αναμένουμε την άμεση αντίδραση του κ. Αρχηγού, ο οποίος κατ΄ επανάληψη έχει αποδείξει το μέγιστο ενδιαφέρον του για τα στελέχη!!!!!!

(epiruscorner.blogspot.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου