Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Η Απάντηση του ΥΕΘΑ για την παραχώρηση περιουσίας του Μετοχικού Ταμείου Στρατού για τη στέγαση της, υπό ίδρυση, Ανώνυμης Εταιρίας


 Απάντηση ΥΕΘΑ Νίκου- Γεώργιου Σ. Δένδια σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 3877/21-03-2024) με θέμα: «Παραχώρηση περιουσίας του Μετοχικού Ταμείου Στρατού για τη στέγαση της, υπό ίδρυση, Ανώνυμης Εταιρίας «Ελληνικό Κέντρο Αμυντικής Έρευνας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας»

 

ΘΕΜΑ: Κοινοβουλευτικός Έλεγχος 

ΣΧΕΤ.: Ερώτηση 3877/21-03-2024 της Βουλής των Ελλήνων

Σε απάντηση της σχετικής ερώτησης, σας γνωρίζω ότι το σχέδιο νόμου για την αμυντική έρευνα και καινοτομία τελεί στην παρούσα φάση υπό επεξεργασία.

 Αυτονόητο είναι ότι οι διατάξεις του, συμπεριλαμβανομένης αυτής που αφορά στη στέγαση του νέου φορέα, θα εφαρμοσθούν όπως θα έχουν διαμορφωθεί μετά τη διαβούλευση και τη συζήτησή τους στις αρμόδιες επιτροπές και στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων. 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σ. ΔΕΝΔΙΑΣ 

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ



Ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 3877/21-03-2024) με θέμα: «Παραχώρηση περιουσίας του Μετοχικού Ταμείου Στρατού για τη στέγαση της, υπό ίδρυση, Ανώνυμης Εταιρίας «Ελληνικό Κέντρο Αμυντικής Έρευνας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου