Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΦΚΑ/1555: - "Κύριε ..... δεν είστε μόνο εσείς που διαμαρτύρεστε για τον λάθος επανυπολογισμό στην σύνταξή σας!" - "Υπάρχει και άλλο σοβαρό λάθος για το οποίο διαμαρτύρονται πολλοί συνταξιούχοι"


 


   24 Αυγούστου 2022

    Τηλεφωνώ στον ΕΦΚΑ/1555 για να ρωτήσω για ποιο λόγο το Αυτοτελές Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας του ΕΦΚΑ καθυστερεί να μου απαντήσει στο e-mail που τους είχα στείλει, σχετικά με τα λάθη που παρατήρησα στον επανυπολογισμό της σύνταξής μου.

   Οι απαντήσεις που έλαβα ήταν:

 "Κύριε Παναγή  δεν είστε μόνο εσείς που διαμαρτύρεστε για λάθος επανυπολογισμό της  σύνταξή σας" μου απάντησε η ευγενέστατη υπάλληλος του ΕΦΚΑ/1555               

 "Υπάρχει και άλλο σοβαρό λάθος για το οποίο διαμαρτύρονται οι συνταξιούχοι. Το λάθος αυτό είναι ότι πολλοί συνάδελφοί σας  διαμαρτύρονται γιατί διαπίστωσαν πως του έχουν μειώσει τα συντάξιμα χρόνια!" 

"Δώστε μου λίγο χρόνο να ρωτήσω για ποιο λόγο καθυστερεί η απάντηση στο e-mail που στείλατε στο Αυτοτελές Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας     dioik.merimna.sintaxeondt@efka.gov.gr".  

 Η απάντηση που έλαβα ήταν: "Θα σας πάρει τηλέφωνο κάποιος υπάλληλος που είναι ειδικός στα θέματα υπολογισμού ή επανυπολογισμού των συντάξεων σύντομα"

Σήμερα 01 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:45

Τηλεφωνώ και πάλι στον ΕΦΚΑ/1555 για να ρωτήσω και πάλι τα ίδια!

Η απάντηση που έλαβα ήταν:

"Διαπιστώνω πως το e-mail σας υποβλήθηκε στο Ανώτερο Τμήμα και θα επαναπροωθήσω  το  αίτημά σας"