Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Η Τουρκία είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας γερμανικών όπλων. Αγοράζει το 1/3 της παραγωγής .. Κατά τ΄άλλα Danke Frau Merkel …….



Τους τελευταίους μήνες η Ελλάδα διαμαρτύρεται στη Γερμανία γιατί συνεχίζει να εξοπλίζει την Τουρκία μέσω σημαντικών ποσοτήτων όπλων για ναυτική χρήση και με υποβρύχια και της ζήτησε να περιορίσει τις πωλήσεις για λόγους εθνικής ασφάλειας.
Η Τουρκία είναι ο πρώτος εισαγωγέας γερμανικών όπλων καθώς αγοράζει το 1/3 της ετήσιας παραγωγής όπλων της γερμανικής βιομηχανίας και στο πλαίσιο της επιθετικής επεκτατικής πολιτικής της τελευταίας πολλά μέρη ζήτησαν από το Βερολίνο να μειώσει την δέσμευσή του με την Άγκυρα.
Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Heiko Maas δήλωσε χθες, μετά την πολύ σοβαρή Eλληνoτουρκική κρίση, ότι η Γερμανία δεν θα επεκτείνει τον περιορισμό της πώλησης όπλων για χερσαίες επιχειρήσεις και στα όπλα για πολεμικό ναυτικό.
Λόγω του πολέμου στη Συρία το Βερολίνο επέβαλε περιορισμούς στις πωλήσεις όπλων προς την Άγκυρα, καθώς αυτά θα μπορούσαν να φτάσουν σε τρομοκράτες και σε αντι-Άσαντ ”αντάρτες”. Η Αθήνα ζήτησε και απαιτεί αυτοί οι περιορισμοί να επεκταθούν σε κάθε είδους εξοπλισμό ενόψει της τουρκικής επιθετικότητας στην ανατολική Μεσόγειο.
Το αίτημα με κομψό τρόπο απορρίφθηκε.
Άλλες ενδείξεις επιβεβαιώνουν τη θεωρία για μια γερμανική υποστήριξη πίσω από τις ενέργειες του Ερντογάν, ειδικά επειδή τα νέα αναφέρθηκαν από την Daily Sabah, η οποία είναι το μεγάφωνο, το βήμα της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ.

Kατά τ΄άλλα η Μέρκελ μας έσωσε η Γερμανία θέλει το καλό μας Danke Frau Merkel κλπ…Και το χειρότερο στις φάμπρικες της Γερμανίας το προλεταριάτο που κατασκευάζει βόμβες θα είναι κι εν πολλοίς ελληνικό ….ελληνικά χέρια από ελληνικό εργατικό δυναμικό θα είναι τα όπλα που θα στραφούν εναντίον μας.. Αυτά παθαίνουν οι λαοί που σβήνουν την ιστορία τους και τους οπλαρχηγούς (δηλ. ο εξής ένας ο Πρωτοκαπετάνιος Άρης Βελουχιώτης) που τους απελευθέρωσαν τους καταριούνται….όπως και την Αντίσταση…..Η χώρα διανύει περίοδο εθνικής κατάθλιψης καμιά ανάταση…..Είναι το τίμημα της προδοσίας της εθνικής μειοδοσίας το ότι οι δοσίλογοι και οι συνεργάτες των ναζήδων διαφέντεψαν τον τόπο …..
dimpenews.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου