Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Yπουργείο Άμυνας Τουρκίας: παραδόθηκε σήμερα στην Άγκυρα η πρώτη ομάδα εξοπλισμού των S-400.


«Η παράδοση της πρώτης ομάδας εξοπλισμού συστημάτων S-400 στην αεροπορική βάση Mürted [στην επαρχία της Άγκυρας] ξεκίνησε σήμερα » ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας αναφέρει το πρακτορείο Anadolu.
 » Άρχισε στο αεροδρόμιο Mürted/Άγκυρα, στις 12 Ιουλίου 2019 η παράδοση της πρώτης παρτίδας υλικών του συστήματος εναέριας και πυραυλικής άμυνας μεγάλου βεληνεκούς του S-400, το οποίο παρασχέθηκε για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εναέριας και πυραυλικής άμυνας της Τουρκίας » αναφέρει το ανακοινωθέν.
Η παράδοση εξαρτημάτων του ρωσικού αμυντικού συστήματος S-400 θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, δήλωσε η Διεύθυνση Aμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας αναφέρει η κυβερνητική yenisafak…
Ο υπουργός Εξωτερικών Mevlut Cavusoglu δήλωσε πως η παράδοση του αντιαεροπορικού συστήματος S-400, θα συνεχιστεί κανονικά: « Δεν υπάρχει πρόβλημα, η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά », είπε.
Mε βάση το φωτογραφικό υλικό φαίνεται πως τα 2 ρωσικά αεροσκάφη που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά ήταν το ένα Ruslan και το άλλο IL76.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου