Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

EΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ…Τα "Γαλλικά" του Yanis Varoufakis κατά αστυνομικού σ΄έλεγχο στο αεροδρόμιο του Παρισιού Roissy.. - Θερμό επεισόδιο….σ΄έλεγχο ρουτίνας. ΒΙΝΤΕΟ




Επαναστάτης χωρίς αιτία ο Γιάννης εξανίσταται κατά αστυνομικού ελέγχου ρουτίνας στο αεροδρόμιο Roissy στο Παρίσι όπου χαλαρός με το σακίδιο στην πλάτη στιλάκι που παραπέμπει στους φωστήρες της οικονομίας Παπακωνσταντίνου και Τσακαλώτο. Ηλιοκαμμένος ο φουκαράς …όταν ο κοσμάκης μετράει τα μπάνια του πάλαι ποτέ λαού στα δάχτυλα της μιας χειρός άρτι αφιχθείς στο Παρίσι με πτήση της Aegean Airlines κρατήθηκε από τις εκεί αρχές για σύντομο χρονικό διάστημα αλλά δεν συνελήφθη .Ένας από τους αστυνομικούς ήθελε να καταθέσει εναντίον του μήνυση για ανάρμοστη συμπεριφορά.
Το Σάββατο το απόγευμα σύμφωνα με πηγή κοντά στην υπόθεση και έναν αυτόπτη μάρτυρα της σκηνής ο 58χρονος αειθαλής οικονομολόγος καταφέρθηκε φραστικά κατά αστυνομικού που τον κατηγόρησε για κατάχρηση εξουσίας κατά την έξοδό του από το αεροσκάφος προερχόμενο από την Αθήνα.







Σύμφωνα με μαρτυρίες η αστυνομία η αστυνομία των συνόρων (PAF) πραγματοποίησε έλεγχο στην έξοδο αεροπλάνου της Aegean Airlines που είχε νωρίτερα αρχικά απογειωθεί από το Κάιρο. «Η PAF ήταν εκεί για να ελέγξει τ’ άτομα μη δεκτά στο Κάιρο που μεταφέρονταν από Αθήνα »,εξηγεί μια πηγή κοντά στο φάκελο της υπόθεσης.«Στάση απειλητική»« ένα άτομο έσπρωξε τους αστυνομικούς πριν τον βάλουν δίπλα »,πρόσθεσε και είπε πως υιοθέτησε μια  » στάση απειλητική ».
Σύμφωνα με μάρτυρα που σύντομα παραβρέθηκε στη σκηνή και συνταξίδεψε με τον Yanis Varoufakis,ο τ. υπουργός είπε στ΄αγγλικά : « αυτό είναι ντροπή.Δεν έχετε το δικαίωμα να το κάνετε αυτό.Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Είστε ντροπή για τη χώρα σας ».
Ένα βίντεο δείχνει τον Yanis Varoufakis νευριασμένο με τον αστυνομικό να του λέει πως δεν θα τον ακολουθήσει και ζητάει να δει τον ανώτερό του. Σύμφωνα με την πηγή κοντά στο φάκελο της υπόθεσης ο Yanis Varoufakis ταξίδευε μ΄ ένα « συνηθισμένο διαβατήριο »…
Ο τ. υπουργός του Τσίπρα ανέκτησε το διαβατήριο του πριν αφεθεί ελεύθερος. Ο γαλλικός τύπος αφιερώνει οκτάστηλα στον αγανακτισμένο Γιάννη ……..
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου