Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Η Τουρκία προώθησε 80.000 στρατό στα συριακά σύνορα... σε αντίποινα...!! Ετοιμάζεται για μεγάλη εισβολή στη Συρία….!!






Η Τουρκία προετοιμάζεται για μεγάλη επιχείρηση στη Συρία εάν οι ΗΠΑ της επιβάλουν κυρώσεις με βάση την αγορά των S-400. Σε αυτή την περίπτωση ο TSK θα εισβάλει στη Συρία. 
Η κοινή επιχείρηση Ρωσίας-Τουρκίας θα γίνει τόσο στο Idlib όσο και στο Manbij και Ανατολικά του Ευφράτη.......
Η Τουρκία στέλνει 80 000 στρατιώτες στα σύνορα με Συρία. 
Η Τουρκία προετοιμάζεται για την πιο μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στην ιστορία της. Συνεχίζει να μεταφέρει αδιάκοπα μονάδες και στρατιωτικό εξοπλισμό στα σύνορα με τη Συρία ως προετοιμασία για την επιχείρηση μαμούθ. Οι δυνάμεις που προωθούνται είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που συμμετείχαν στις 2 επιχειρήσεις ως τώρα του τουρκικού στρατού κατοχής επί συριακού εδάφους αυτές της ''Ασπίδας του Ευφράτη'' και του ''Κλάδου ελαίας''
Περί τους 80.000 στρατιώτες συγκεντρώθηκαν στα σύνορα κατά τη διάρκεια μηνών.
Αυτός ο αριθμός είναι διπλάσιος από τους 40.000 στρατιώτες που μετείχαν στην εισβολή στην Κύπρο το 1974.
Ο εξοπλισμός μεταφέρεται με κομβόι αλλά και σιδηροδρομικώς με κατεύθυνση το σταθμό Iskenderun έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στους δρόμους που χρησιμοποιεί ο στρατός για την προώθησή του.
H επιχείρηση ανακοινώθηκε πολλές φορές από τους Τούρκους διευθύνοντες και θα κατευθυνθεί στα εδάφη που είναι στ΄Ανατολικά του Ευφράτη.όπως δήλωσε ο Recep Tayyip Erdogan, η επιχείρηση θα είναι σύνθετη θα έχει ως επίκεντρο τις τρομοκρατικές οργανώσεις και θα εξαπολυθεί με απροσδόκητο τρόπο.
Σύμφωνα με τα médias,η επιχείρηση θα διευθύνεται από Şanlıurfa και Kilis, και ο στρατός εισβολής θα επιτεθεί ταυτόχρονα από 10 σημεία.
dimpenews.com