Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Τα στοιχεία της ντροπής και της αδικίας

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονεσ  εμβληματα στρατου και ελληνικησ σημαίασΑποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες ανθρωπου συνταξιουχου να καθεται σε καναπε



  Η συγκεντρωτική στατιστική ανάλυση διαφορών των βασικών αποδοχών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, με τις αποδοχές των Δημοσίων υπαλλήλων, που δημοσίευσε η ΠΟΕΣ, αποδεικνύει περίτρανα ότι,το οικονομικό πλέγμα προστασίας που έχει απλωθεί πάνω τους,από τους εκάστοτε Κυβερνώντες, συνεχίζει να τους προστατεύει καθόσον τυγχάνουν ειδικής, προνομιακής  αντιμετώπισης, με αποτέλεσμα παρά την μερική αποκατάσταση των αποδοχών που έγινε στα στελέχη των ΕΔ, μετά την απόφαση του ΣτΕ, να υπάρχει αισθητή διαφορά, ανερχόμενη στο -10,4 %. 

  Σύμφωνα με στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας,η διαφορά,στην καταβαλλόμενη σύνταξη,των αποστράτων στρατιωτικών, με τα λεγόμενα "ευγενή" ταμεία, είναι χαοτική και ξεπερνά κατά πολύ το  -50 %, στις περισσότερες μισθολογικές κατηγορίες, παρ΄ότι έχουν τα ίδια συντάξιμα χρόνια!

  Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί, οι εκάστοτε κυβερνώντες, συνεχίζουν να μας θεωρούν δεδομένους και υποταγμένους, καθόσον η απραξία και η σιωπή μας είναι τόσο εκκωφαντική που δικαιολογημένα τους δίνει το δικαίωμα να πιστεύουν ότι δεν έχουμε την δύναμη να αντιδράσουμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

  Κανένας μας δεν μπορεί πλέον να ισχυρισθεί ότι, δεν γνωρίζει τα "παιχνίδια"¨που παίζονται από πρόθεση σε βάρος μας και όσο μένουμε στον καναπέ του σπιτιού μας,άβουλοι και άπραγοι,λιποτακτώντας από τις ευθύνες μας, τόσο θα ανοίγουμε την όρεξη στους Κυβερνώντες μας, για μεγαλύτερη οικονομική λεηλασία. Οι καιροί που διανύουμε, μας επιβάλουν ότι, πρέπει να δράσουμε άμεσα στέλνοντας το μήνυμα ότι το "θηρίο" ξύπνησε από τον λήθαργο και διψάει για δικαιοσύνη.

  Οι καιροί ου μενετοί

--------------------------------------------------------------------------------------

Απολαύστε τις κατάφωρες αδικίες που δημοσίευσε η ΠΟΕΣ


Μετά τη μερική (κατά 50%) επαναφορά των μισθών των στρατιωτικών, κατά πλημμελή εφαρμογή της υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, που κέρδισε η Ομοσπονδία μας, οι αποδοχές των στρατιωτικών υπολείπονται έναντι των δημοσίων υπαλλήλων κατά 10,4%...
mistoi-strkvn-enanti-dy-pro-ste






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου