Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Είμαστε Αχάριστοι !!




Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες υποσχεσεων συριζα ανελΑποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονες αχαριστων




    Αυτό που συμβαίνει, σήμερα με τους Έλληνες, να κατηγορούν την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ότι, δεν τήρησε το πρόγραμμά της, είναι πραγματικά αχαρακτήριστο, ανήκουστο, αδιανόητο, ξεδιάντροπο, ξεπερνά τα όρια της πολιτικής αθλιότητας και υποκινούνται από τα συμφέροντα, που άκουσον- άκουσον, θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για τον Ελληνικό λαό!!

    Η σημερινή συγκυβέρνηση εφάρμοσε πιστά το πρόγραμμά της, απλά εμείς, ως κακοπροαίρετος, λαός δεν το καταλάβαμε. Παραθέτουμε, για την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, μερικές τρανταχτές αποδείξεις!! 

    Υπόσχεση 1η: Δεν θα γίνει καμιά μείωση σε μισθούς και συντάξεις !
 Υλοποίηση: Θα γίνουν μειώσεις μόνο σε αυτούς που ανήκουν στα συνήθη υποζύγια, σε όσους αντέχουν την φτώχεια, δηλαδή στους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους. Στους υπόλοιπους δεν γίνονται μειώσεις γιατί, δεν είναι συνηθισμένοι στη φτώχεια και επιπλέον ανήκουν στα δικά τους παιδιά !

    Υπόσχεση 2η: Θα πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες!
    Υλοποίηση:  Έχεις σπίτι,αυτοκίνητο, τηλέφωνο, ίντερνετ, συνδρομητική TV, πίνεις μπύρα,, καπνίζεις,πίνεις καφέ, χρειάζεσαι καύσιμα, πίνεις νερό, αγοράζεις τρόφιμα, παίζεις τυχερά παιχνίδια, είσαι παππούς- γιαγιά, ζεις, αναπνέεις, ελπίζεις;; Τότε πληρώνεις γιατί ανήκεις στους κατέχοντες! Τόσο απλά! 

   Και δίκαια θα αναρωτηθεί κάποιος και θα ρωτήσει εάν υπάρχει καμιά μείωση, για το καλό μας. 

   Βεβαίως και υπάρχουν μειώσεις και να μερικές:
   .  Μείωση  του Δείκτη Νοημοσύνης μας ( IQ)
   .  Μείωση αντιστάσεων, στους οικονομικούς δυνάστες μας.
   .  Μείωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

   Καλά μας κάνουν, τα θέλει ο ........
    
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου