Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΕΜΠΡΟΣ για μια Νέα… Ευρώπη – Πακιστάν (βίντεο)


Ευρωπη- ΠακιστανΓράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Είναι αξιοσημείωτο πως η πρώτη χώρα της Ευρώπης, η Γερμανία, κάνει καθημερινά βήματα στο να μετατρέψει τη Γερμανία σε ένα ισλαμικό κράτος.
Η Γερμανία έχει το μεγαλύτερο μουσουλμανικό πληθυσμό στην Ευρώπη παίρνοντας πάνω από ένα εκατομμύριο μουσουλμάνους μετανάστες μόνο το 2015. Συνδυάστε αυτό με το μίσος πάνω από τις πολιτικές του παρελθόντος και έναν ηγέτη σαν Άνγκελα Μέρκελ που έχει ανοίξει τα σύνορα της Γερμανίας σε οποιαδήποτε μουσουλμάνο βιαστή, λαθρο, τζιχάντ, που θέλει να κινηθεί εκεί, και έτσι θα έχετε μια Γερμανίας μέσα σε 10 χρόνια που θα πάψει να είναι Γερμανία.
1.Τώρα στην Γερμανία οι γυναίκες στα τρένα πλέον θα ταξιδευουν σε ξεχωριστά βαγόνια για να μην κινδυνεύουν από σεξουαλικές παρενόχλησεις, (την μάθαμε την «καραμέλα» πλέον!)ΦΟΤΟ1
2. Κατάργηση του γνωστού γερμανικού λουκάνικου. Ήδη απαγορεύτηκε στα σχόλια και στα πανεπιστήμια.
ΦΟΤΟ2
3.Ειναι Haram, (αμαρτία), να κοιτάς μια ημίγυμνη γυναίκα.
Ειναι Haram να… πίνεις μπύρα!
Ειναι Haram να… τρως λουκάνικα!
Θα απαγορευτεί οποιαδήποτε διαφήμιση που μπορεί να προκαλέσει βιασμούς και παρενοχλήσεις σεξουαλικής φύσεως.
foto3
5. Πολλοί Γερμανοί που διατηρούν καντίνες θα πρέπει να τις παραχωρήσουν στους λαθρομετανάστες, ειδικά αυτοί που ζούσαν με επιδόματα πρόνοιας, ή που ζούσαν σε κρατικά συγκροτήματα.
Και επειδή δεν υπάρχουν πλέον χώροι να φιλοξενηθούν όλοι αυτοί οι λαθρο γιατί τα σπίτια έχουν λιγοστέψει, στην Σουηδία αποφάσισαν λοιπόν να φιλοξενήσουν τους λαθρο σε… πολυτελείς κρουαζιέρες, πληρώνοντας όλα τα έξοδα τους. Δηλαδή 100.000 δολάρια καθημερινά παρακαλώ!!!! Από τα πιο ακριβά πλοία που υπήρξαν ποτέ.
6. Επίσης υπάρχει πρόταση σε πτυχιούχους για να μην πάνε στον στρατό να εργάζονται στα στρατόπεδα υπηρετώντας τους λαθρο για ένα χρόνο. Όσον αφορά τις γυναίκες εθελόντριες, τις τελευταίες εβδομάδες από την Ευρώπη υπήρξαν πολλά κρούσματα βιασμού μέχρι και σκότωσαν εθελοντές κοπέλες.
foto4
7. Δήμαρχος παραπονέθηκε στους κάτοικους τους ότι τα παιδιά δεν πρέπει να… ντύνονται ελαφρά το καλοκαίρι για να μην προκαλούν τους λαθρο. Δηλαδή με λίγα λόγια και ίδιοι οι δήμαρχοι είναι στο «παιχνίδι», αφού τα παίρνουν και αυτοί για να υποτάξουν τους υπολοίπους στο Ισλάμ σιγά σιγά .
8. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα άρθρα η Γερμανία έδωσε τελικά το πράσινο φώς στην Sharia police. Η Αστυνομία αυτή αποτελείται από σαλαφιστες, Salafisten. Και μπορούν να απαιτούν ότι τους καπνίσει.
φοτο5
9.Παρόλο μια κοπέλα που βιάστηκε από γκρουπ λάθρο το Ιανουάριο του 2016 την ανάγκασαν να γράψει στο διαδίκτυο ότι δεν έφταιγαν και ότι δεν τους κατηγορεί. Το multikulti αρχίζει και τους αποβλακώνει, ακόμα και να τους τρελαίνει όλους πλέον στην Γερμανία.
10. Απαγορεύουν στα ΜΜΕ να βγάζουν στην φόρα γεγονότα που έχουν να κάνουν με βιασμούς, όπως εκείνο με τα γεγονότα της πρωτοχρονιάς στην Κολωνία τα οποία μόνο κατά τύχη έγιναν γνωστά, διότι κάποιοι τα είχαν δημοσιεύσει στα κοινωνικά δίκτυα και πήραν τέτοια έκταση που δεν κρυβόταν πλέον. Τώρα υπάρχει η Sharia-law με την οποία απειλούν και καταδιώκουν αστυνομικούς, δημοσιογράφους, και γιατρούς σε νοσοκομεία να μην κάνουν αναφορές αλλιώς θα διωχτούν από τις θέσεις τους.
foto6
Καλωσορίστε λοιπόν και εδώ σε λίγο καιρό τους νόμους τις Sharia γιατί ούτως ή άλλως θα είμαστε μειονότητα.
Και τώρα και ένα βιντεάκι από ένα νοσοκομείο στην Γερμανία όπου βλέπετε μια μουσουλμάνα να στέκεται όρθια δίπλα στο ασανσέρ, και δεν κάνει τον κόπο να πάει στην τουαλέτα αλλά… αφοδεύει όρθια και μετά σαν να μην συμβαίνει τίποτα αποχωρεί ανενόχλητη.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου