Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: "ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ"




Την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να καταργήσει, αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, κάθε δυσμενή διάκριση σε βάρος των στρατιωτικών ανακοίνωσε...ο Βουλευτής του κόμματος και υπεύθυνος του τομέα Εθνικής Άμυνας, Θ. Δρίτσας.

Ο Βουλευτής δεσμεύτηκε, μάλιστα, σε συνέντευξή του πως θα καταργηθεί και η διπλή μείωση και το ηλικιακό «ψαλίδι» στις συντάξεις, ενώ θύμισε πως το κόμμα του είχε καταθέσει προτάσεις νόμου, που μάλιστα θα είχαν και αναδρομικό χαρακτήρα, αλλά απερρίφθησαν από την κυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΑΑΣ: Ο ΕΝΑΣ θα δώσει από το πλεόνασμα,ο ΑΛΛΟΣ θα ανατρέψει τους νόμους κατά των αποστράτων!! Είναι πολύ μεγάλη η δεξαμενή των ΕΝΕΡΓΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ των αποστράτων!!!
Το τάξιμο δεν χαλάει το δόσιμο  χαλάει !!! ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ.......!!!

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 11/01/2014 – Σ.Λ.)
πηγη: ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΧΕΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝΕ. ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ.ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΝ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΑΑΣ ΜΕ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΥΧΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΥ ,ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ,ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΔΕΝ ΘΙΓΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή