Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Ο Ερντογάν ετοιμάζει τον Αττίλα 3 για την Κύπρο; - Νέα τετελεσμένα εντός της νεκρής ζώνης, στην περιοχή του Αγίου Δομετίου, από το κατοχικό καθεστώς

 



Νέα τετελεσμένα εντός της νεκρής ζώνης επιχειρεί το κατοχικό καθεστώς, αυτή τη φορά στην περιοχή του Αγίου Δομετίου.

Το ζήτημα με το σπίτι της Μαρίας στη νεκρή ζώνη χρονολογείται εδώ και δεκαετίες με τις κατοχικές δυνάμεις να αξιώνουν ως «δική τους» την περιοχή αμφισβητώντας το καθεστώς της νεκρής ζώνης. Κατά διαστήματα, στην προσπάθεια τους να δείξουν την παρουσία τους στο σημείο, πήγαιναν στην περιοχή με την πρόφαση ότι έκαναν εργασίες.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, προτού συμφωνηθεί η συναντίληψη με τις ειρηνευτικές δυνάμεις για την Πύλα, κατοχικές δυνάμεις πήγαν στο σπίτι της Μαρίας και έδειξαν πρόθεση να μείνουν εντός της οικίας χωρίς να διευκρινιστεί πόσο θα παραμείνουν στο σημείο και τι θα κάνουν.

Τότε η Κυβέρνηση αντέδρασε με αποτέλεσμα να πάνε στο σημείο τα μέλη των ειρηνευτικών δυνάμεων και να απομακρύνουν τις κατοχικές δυνάμεις από το σπίτι.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες μέρες οι κατοχικές δυνάμεις είχαν επίσης προβεί  σε ηλεκτροδότηση της οικίας προς υποστήριξη της προαναφερθείσας εγκατάστασης.



πηγή:https://www.sigmalive.com/news/politics/1167751/to-paraskinio-pou-efere-ta-xthesina-nea-tetelesmena-ston-agdometio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου