Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Απειλούν την Γαλλία οι τζιχαντιστές του Ερντογάν: "Eσείς έχετε την ελευθερία της έκφρασης και εμείς είμαστε ελεύθεροι να αποκεφαλίζουμε!"


 

To ακόλουθο μήνυμα ” εσείς έχετε την ελευθερία της έκφρασης και εμείς είμαστε ελεύθεροι ν΄αποκεφαλίζουμε”#Vous _ avez _la _ liberté _ d‘expression _ et _ nous _ sommes _ libres _ de _ décapiter”αναρτήθηκε εκατοντάδες φορές χθες το βράδυ στη σελίδα του Facebook του γαλλικού κρατικού καναλιού TF1.


Μέσα στα σχόλια μιας ανάρτησης για το “StarsWars 8”, κάποιοι λογαριασμοί εκθείαζαν το djihad. Διάφοροι ανακοινώνουν την “ήττα της Γαλλίας” ή καλούν στην ”καταστροφή” της. 

Μαζικές κυβερνοεπιθέσεις παρατηρήθηκαν κατά δεκάδων γαλλικών sites internet (médias, κυβερνητικά sites , κλπ)

Image

Οι πληροφορίες προέρχονται από τον ClaudeMoniquet πρόεδρο του ESISC (European Strategic Intelligence and Security Center) τέως μεγαλο - στέλεχο της Γαλλικής DGSE, Γενική Διεύθυνση Εξωτερικής Ασφάλειας , Αντικατασκοπείας και το νο1 αναλυτή ερευνητή επιθεωρητή αντιτρομοκρατικής έρευνας στην Ευρώπη.

Τα μηνύματα των ισλαμιστών εκθειάζουν τον αποκεφαλισμό και τον ανοιχτό πόλεμο κατά Γαλλίας.” Το τέλος σας θα είναι όπως το τέλος του Γάλλου καθηγητή γράφει ένα μήνυμα που αποκεφαλίστηκε από ένα νέο Τσετσένο”.

Image
Image

Ο επίσημος λογαριασμός της γαλλικής κυβέρνησης για επιτήρηση κυβερνοεπιθέσεων ανακοίνωσε ”κύμα κυβερνοεπιθέσεων προς παραμόρφωση είναι σ΄εξέλιξη στοχεύοντας πολυάριθμα γαλλικά sites Internet”.

Συνεχίζεται το κάλεσμα σε μποικοτάζ των γαλλικών προϊόντων σε Κατάρ, Τουρκία, Κουβέιτ, Ιορδανία, Λίβανο συριακά κατεχόμενα κλπ.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου