Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Επίσκεψη προέδρου Ε.Α.Α.Σ στο Παράρτημα του Ν. Καβάλας - Συνάντηση με αρχές, φορείς - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με την συνέντευξη


 Ο Πρόεδρος της Ενώσεως, Αντγος ε. α. Σταύρος Κουτρής, επισκέφτηκε εκ μέρους του ΔΣ το Παράρτημα  του Ν. Καβάλας στην πόλη της Καβάλας ,στις 20 Οκτωβρίου 2020.

     Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΤΣ Υπτγο ε. α. Συρίτογλου Αλέξανδρο παρακολούθησε τη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου λόγω της  εορτής του Αγίου Αρτεμίου προστάτη της ΕΛ-ΑΣ. 

     Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τις παρακάτω αρχές – φορείς της πόλης:

  •  Βουλευτή Καβάλας κ.  Πασχαλίδη Ιωάννη ·          
  •  Βουλευτή Καβάλας  κ. Λαζαρίδη Μακάριο 
  •  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.  . Καβάλας Αντωνιάδη Κώστα  
  •  Αντιδήμαρχο Καβάλας κ. Μουμτσάκη Απόστολο 
  •  Δκτή της ΧΧ ΤΘΜ Υπτγο Κατσαίτη Παντελή

Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΤΣ επισκέφθηκε στο γραφείο του το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανος. 

Στις παραπάνω αρχές αναπτύχθηκε η αποστολή της Ενώσεως καθώς και οι μελλοντικοί σχεδιασμοί δράσης καθώς και ανάληψη κοινών δράσεων.

Πραγματοποίησε συνάντηση με τα προσκληθέντα μέλη του Παρατήματος Καβάλας στα πλαίσια της υγειονομικής κρίσης και σύμφωνα με τα ορισθέντα πρωτόκολλα, ενημερώνοντάς τους για θέματα ενδιαφέροντος της ΕΑΑΣ και κατέγραψε τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. 

Παραχώρησε συνέντευξη στο δημοσιογράφο κ. Ατζεμιδάκη Απόστολο για τοπικής εμβέλειας τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό . ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ παρακάτω:

 

Παρακάθισε σε γεύμα εργασίας με το ΤΣ και έγινε αποδέκτης πολύτιμων πληροφοριών για τα τοπικά προβλήματα τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους. Ανέλυσε την πρόθεση του ΔΣ της ΕΑΑΣ για την αναβάθμιση του θεσμικού της ρόλου, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και διεύρυνση των παρεμβάσεων της.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου