Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Ερντογάν: Έξαλλος με σκίτσο που τον δείχνει τρομοκράτη - "Ο φασισμός είναι δικό σας δημιούργημα, όχι δικό μας" - "Περιμέναμε ένα ευχαριστώ, για το έργο μας, από τη Δύση και αυτοί μας δημιουργούν .... !!"


 


Ένα tweet του ακροδεξιού Ολλανδού πολιτικού Γκερτ Βίλντερς, έδωσε το έναυσμα στον Ταγίπ Ερντογάν να επιτεθεί εκ νέου στην Ευρώπη κατηγορώντας την για φασισμό

Στο μήνυμα του ο Wilders ανάρτησε μια γελοιογραφία του Τούρκου προέδρου με τον τίτλο «τρομοκράτης»

«Ο φασισμός είναι δικό σας δημιούργημα, όχι δικό μας», απάντησε ο Ταγίπ Ερντογαν, μιλώντας σε εκδήλωση του AKP , σύμφωνα με το Anadolu προσθέτοντας ότι η χώρα του πιστεύει στην κοινωνική δικαιοσύνη.

«Είμαστε η χώρα που φιλοξενούμε τους πιο πολλούς πρόσφυγες και μετανάστες, δεν μετανιώνουμε γι’ αυτό. Έχουμε φροντίσει για 4 εκατομμύρια ανθρώπους από τη Συρία κι ενώ περιμέναμε ένα ευχαριστώ από τη Δύση, βλέπουμε πως προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν διάδρομο για τους τρομοκράτες στα σύνορά μας. Αντιμετωπίζουμε παντού εμπόδια, για τις κινήσεις μας στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ μας κατηγορούν για την υποστήριξή μας στο Αζερμπαϊτζάν» ανέφερε.




https://www.in.gr/2020/10/25/world/erntogan-eksallos-skitso-pou-ton-deixnei-tromokrati-o-fasismos-einai-diko-sas-dimiourgima-oxi-diko-mas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου