Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Μέτρα προστασίας για την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία των γραφείων της Ε.Α.Α.Σ και των παραρτημάτων





1.  Το ΔΣ της Ε.Α.Α.Σ. έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στην προστασία της υγείας τόσο των μελών της όσο και των οικογενειών τους αλλά του συνόλου των Ελλήνων πολιτών απέναντι στην επιδημιολογική πανδημία που εξαπλώνεται με ταχύτητα και συμμορφούμενη πάντα με την εξαγγελία των κυβερνητικών μέτρων αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης αποφάσισε και σας κοινοποιεί τα παρακάτω μέτρα σε ότι αφορά τη λειτουργία της Έδρας και των Παραρτημάτων της:

 

·                   Να προηγείται τηλεφωνικό  ραντεβού με τον υπεύθυνο που έχει ορίσει το κάθε Παράρτημα προ της προσελεύσεως του κάθε μέλους  στα γραφεία του για την διεκπεραίωση των θεμάτων τους ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός.

·                   Να παρασχεθεί η μέγιστη δυνατότητα εξυπηρετήσεως των μελών μας διά τηλεφώνου ή με χρήση του διαδικτύου ώστε να μειωθεί ο όγκος της φυσικής προσελεύσεως.

·                   Να τοποθετηθούν παντού στους χώρους του Παραρτήματος αντισηπτικά υγρά και να γίνεται συνεχής υπενθύμιση χρήσης τους στους προσερχόμενους.

·                 Να χρησιμοποιούν όλοι μάσκα προστασίας την οποία να φέρουν συνεχώς τόσο αυτοί που στελεχώνουν το Παράρτημα κατά τις ώρες λειτουργίας του όσο και οι προσερχόμενοι.

 

2.  Οι στιγμές είναι δύσκολες και η Πατρίδα μας διέρχεται μία πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση. Παρακαλούμε όλοι να τηρήσουν απαρέγκλιτα τα μέτρα που σας κοινοποιήθηκαν σεβόμενοι πάντα το συνάνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο γενικότερα.

 

 



 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου