Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Τουρκικό, στρατιωτικό κομβόι δέχθηκε επίθεση στο Ιντλίμπ, με σοβαρές απώλειες σε προσωπικό - ΒΙΝΤΕΟ





Ένα τούρκικο κομβόι δέχθηκε επίθεση επί του Μ4 αυτοκινητόδρομου στην ύπαιθρο κοντά στην πόλη Al-Ghassaniyeh στο Δυτικό Ιντλίμπ. Σημειώθηκε ισχυρότατη έκρηξη. Τουρκικά ελικόπτερα έσπευσαν για τη διακομιδή νεκρών και τραυματιών Τούρκων στρατιωτών. Σύμφωνα με πηγές της αυτοαποκαλούμενης αντιπολίτευσης εκκενώθηκαν ένας Τούρκος στρατιώτης κι ένας αξιωματικός εκ των οποίων ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Αρχικές αναφορές κάνουν λόγο για έκρηξη που σημειώθηκε από νάρκη ή εκρηκτικό μηχανισμό επί της οδού.

Άλλη πηγή κάνει λόγο για έκρηξη που σημειώθηκε σε οικία ή αποθήκη πλησίον του M4, στα Δ του Idlib,κατά την παρουσία τουρκικών οχημάτων και Τούρκων στρατιωτών προκάλεσε τον τραυματισμό τους.

Εικόνα

Νωρίτερα ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν στο χωριό Al-Ghassaniyeh στην περιφέρεια του Jisr Al-Shughour στο Idleb όπου είναι οι τρομοκράτες του Turkestan Party που περιλαμβάνει Κινέζους τουρκόφωνους Ουιγούρους.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο (Reuters) σημειώθηκε έκρηξη βόμβας στην άκρη του δρόμου στη ΒΔ περιοχή της Συρίας στο Idlib κατά τη διέλευση ενός τούρκικου στρατιωτικού convoy επικαλούμενο το πρακτορείο Demiroren την Τετάρτη. Αναφέρει πως τραυματίστηκαν στρατιώτες κατά την έκρηξη στον αυτοκινητόδρομο M4 highway κι ότι κάποιοι είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Εικόνα

dimpenews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου