Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ



Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονα χαρτη μακεδονιαςΑποτέλεσμα εικόνας για φωτο εικονα χαρτη μακεδονιας ελληνικη σημαια






            Αγαπητοί Φίλοι,

            Από την αναζήτηση του παρακάτω ιστότοπου διαπίστωσα ότι είναι Αμερικανικής  προελεύσεως και  παρουσιάζει, ως ένα παιχνίδι επί αρκετά χρόνια τώρα, το θέμα προς ψηφοφορία {  Is Macedonia Hellenic; Yes or No }    ίσως για διαφημιστικό σκοπό του ιστότοπου. Κατά την άποψή μου κάποιοι ωφελούνται .Για μένα υπάρχει προβληματισμός. Γιατί επέλεξε την Μακεδονία; Τυχαία θα πεί κάποιος. Η απάντηση είναι αφελής. Πιστεύω κάπου αποσκοπούν σε βάθος χρόνου γιαυτό το διατηρούν επί τόσα χρόνια. Μου έχει γίνει συνήθεια; και ψηφίζω κάθε πρωί. Σήμερα 12/10/15 οι ψηφίσαντες ανέρχονται σε 5.392.225. Ποσοστά ΥΕS=2.441.539.« 45%.» ΝΟ=2.950.687 «54%». Διαπιστώνω ότι καθημερινά το ΝΟ υπερισχύει.  
             Είναι πολύ λυπηρό και πρέπει να  προβληματίσει τους απανταχού Έλληνες ενώ είμαστε τριπλάσιοι περίπου από τους απανταχού Σκοπιανούς, κατάφεραν να μας υπερκεράσουν με τέτοια διαφορά. Δεν πρέπει να το ανεχθούμε αυτό .  Απαιτείται άμεση ενεργοποίηση ,εντός και εκτός Ελλάδας, διαθέτοντας 10¨ κάθε μέρα να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Γιατί να επιτρέψουμε να προηγείται το ΟΧΙ.  Προτείνω ηθικό συναγερμό. Το οφείλουμε σε όσους πέρασαν ,σε μας ,στα παιδιά μας ,στα εγγόνια μας ,ως μια μικρή προσφορά για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας έστω και αν κάποιοι  θεωρήσουν ασήμαντο να απαντήσουν στο παιγνίδι του ιστότοπου.
            Καθημερινά ψηφίζουμε ΝΑΙ. Το προωθούμε  σε όλους τους γνωστούς και κατά τακτά διαστήματα το υπενθυμίζουμε. Να καταφέρουμε να το κάνουμε παιγνίδι στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας. Το αποτέλεσμα θα μας κάνει υπερήφανους.
http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147
            Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλλετε, ούτε άλλα στοιχεία. Επιλέγετε  
YES και μετά βλέπετε το αποτέλεσμα. 
       Σημείωση: Άκουσα,διάβασα,πολλέςδικαιολογητικέςσκέψεις.  Είναι ψεύτικο, είναι Σκοπιανής,προπαγάνδας,είναι,αναληθή τα αποτελέσματα,είναι..είναι. Ότι και να είναι πρέπει να έχουμε ένα στόχο.Επιμένουμε στο YES και τίποτε άλλο. Για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας.               


Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Χαράλαμπος Τσιτσιμπίκος
Αντιστράτηγος ε.α-Β’Υ/ΓΕΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου