Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ






























               Μεγάλη υπήρξε η συγκέντρωση, των μελών του παραρτήματός μας, που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου "Ο Μακρυγιάννης", για την ενημέρωσή τους στα παρακάτω θέματα:
              
              .  Απολογισμός του έτους 2013
                  -  Αναφέρθηκαν  όλες οι εκδηλώσεις,ψυχαγωγικές,εορταστικές,διαμαρτυρίας καθώς και το προσφερθέν κοινωνικό έργο. Καθολικό υπήρξε το αίτημα των συναδέλφων να συνεχισθεί η προσπάθεια βοήθειας σε άπορες οικογένειες και μεμονομένους πάσχοντες ανθρώπους.
               

              .  Εκλογές της ΕΑΑΣ την 23-2-2013
                  - Τονίσθηκε ιδιαίτερα ότι  η συμμετοχή των μελών,στην ψηφοφορία, θα πρέπει να είναι καθολική γιατί έτσι θα στείλουμε ξανά το μήνυμα ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να φτάσουμε μέχρι την τελική νίκη
              

              .  Αποφάσεις του ΣτΕ  και του Ε.Σ
                  -  Αναλύθηκαν διεξοδικά τα πιθανά σενάρια ενεργειών που θα πρέπει να προβούμε, στην περίπτωση  που μετά τις τελικές αποφάσεις του ΣτΕ και του Ε.Σ, που έκριναν ως αντισυνταγματικές τις μειώσεις, το ΥΠΟΙΚ  δεν προβεί  στην  αποκατάσταση των  μισθών και συντάξεων στα επίπεδα του Ιουλίου 2012. Η ανάλυση αυτή στηρίχθηκε σε δύο ενημερωτικά σημειώματα που μας είχαν αποστείλει δικηγορικά γραφεία τα οποία είναι γνώστες του αντικειμένου και ασχολούνται συστηματικά με  Στρατιωτικά θέματα.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου