Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ "ΘΗΡΙΑ" ΤΗΣ ΑΠΟΧΉΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!!

   


Εαας εκλογές





                Αυτοί που μας λεηλάτησαν οικονομικά, βλέποντας την συμμετοχή των συναδέλφων στις εκλογές της 23ης Φεβρουαρίου, θα τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση και θα τους έχει ανοίξει και πάλι η όρεξη για νέες μειώσεις στις συντάξεις,γιατί η αποχή του 65% δείχνει ότι παραμένουμε υποταγμένοι και δεδομένοι,έρμαια στις ορέξεις των κυβερνώντων.
                Φαίνεται πως τα περισσότερα "θηρία" τελικά όχι μόνο δεν ξύπνησαν, αλλά βρίσκονται σε λήθαργο και περιμένουν όταν τελικά ξυπνήσουν να βρεθούν σε μια άλλη εικονική πραγματικότητα όπου όλα θα είναι ρόδινα και ευτυχισμένα.
                Το λιγότερο που μπορεί να κάνει το "θηρίο" του 65% είναι να ανασκουμπωθεί, να ξυπνήσει, να αναλάβει δράση και να εκφράσει τις ευχαριστίες του σ'αυτούς που δώσανε τις κερδισμένες δικαστικές μάχες και δεν πέσανε αμαχητί στον οικονομικό πόλεμο που έχει εξαπολυθεί εναντίον μας. Οι καιροί ου μενετοί.
                 Για το παράρτημα μας η συμμετοχή του 64,3% κρίνεται καλή και σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλογές καθώς υπερδιπλασίασε το ποσοστό του,θα  μπορούσε όμως να είναι πολύ καλύτερη, φαίνεται όμως πως κάποιοι συνάδελφοι προτίμησαν την αναπαυτική τους πολυθρόνα, την έξοδο μετά θεαμάτων, να μην απαντούν στις τηλεφωνικές κλήσεις και να περιμένουν από τους άλλους  να βγάλουν το "φίδι από την τρύπα." Κρίμα γιατί η συμμετοχή των 146 συναδέλφων,στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, είχε δείξει ότι η προσέλευση στις εκλογές θα ήταν πολύ μεγαλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου