Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Μ.ΥΠΑΞΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ




Τρία άτομα συνελήφθησαν για την ανθρωποκτονία της Καρπάθου.


Τρία άτομα συνελήφθησαν για την 

ανθρωποκτονία της Καρπάθου




Εξιχνιάστηκε η χθεσινή ανθρωποκτονία 30χρονου Μ.Υπαξιωματικού, στην Κάρπαθο

Δράστιδα είναι 31χρονη ημεδαπή η οποία συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη της

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν ακόμη δυο άτομα, τα οποία βοήθησαν την δράστιδα να αποκρύψει πειστήρια του εγκλήματος και να αλλοιώσει τη «σκηνή» του εγκλήματος

Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μέσο - σπασμένο γυάλινο ποτήρι - που χρησιμοποίησε η 31χρονη για την ανθρωποκτονία

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, η ανθρωποκτονία 30χρονου ημεδαπού - επαγγελματία οπλίτη - που έγινε χθες (20.02.2014) το βράδυ, στην περιοχή Πηγάδια Καρπάθου.

Δράστιδα είναι 31χρονη ημεδαπή, η οποία εξεταζόμενη ομολόγησε με λεπτομέρειες την πράξη της και συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Επίσης, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση και ειδικότερα για υπόθαλψη εγκληματία συνελήφθησαν η 50χρονη μητέρα της και ένας 42χρονος ημεδαπός, οι οποίοι βοήθησαν τη δράστιδα να αποκρύψει πειστήρια και να αλλοιώσει τη «σκηνή» του εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής έρευνας και της αξιοποίησης στοιχείων που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού, η 31χρονη χρησιμοποιώντας σπασμένο γυάλινο ποτήρι τραυμάτισε θανάσιμα τον 30χρονο στη θωρακική χώρα, μέσα στην κουζίνα του διαμερίσματος, όπου διέμεναν.

Στη συνέχεια η δράστιδα, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών, άλλαξε τα ρούχα της, αφαίρεσε τη μπλούζα που φορούσε ο θανών και επιχείρησε να καθαρίσει ίχνη αίματος στο χώρο, με τη συνδρομή της μητέρας της και του 42χρονου, που εκλήθησαν τηλεφωνικά από την ίδια και μετέβησαν στο διαμέρισμα.

Επιπλέον κατασχέθηκε το σπασμένο γυάλινο ποτήρι, το οποίο βρέθηκε από τους αστυνομικούς μέσα σε πλαστική σακούλα σε κάδο απορριμμάτων, πλησίον του διαμερίσματος, όπου το είχε ρίξει ο 42χρονος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Στα χέρια της αστυνομίας κρατείται από το απόγευμα ως βασική ύποπτος η φιλενάδα του 30χρονου υπαξιωματικού ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του χθες τα μεσάνυχτα.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν επίσημα μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο 30χρονος μόνιμος υπαξιωματικός του στρατού ο οποίος υπηρετούσε στο νησί το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε σχέση εδώ και αρκετό καιρό με την 30χρονη απο την Κάρπαθο.

Οι καυγάδες τους πάντως σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες φαίνεται να ήταν πολύ συχνοί.
Η ίδια δήλωσε στους αξιωματικούς ότι ένας τέτοιος καυγάς με μεγάλη ένταση είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 30χρονου ο οποίος χτυπηθηκε με αμβλύ όργανο.


Στο νησί μετέβη από την πρώτη στιγμή κλιμάκιο εξειδικευμένων αστυνομικών της σήμανσης και της ασφάλειας Ρόδου για την πραγματοποίηση σχετικών ερευνών.

Ο 30χρονος βρέθηκε χτυπημένος με αμβλύ όργανο στην Θωρακική χώρα ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και μαρτυρίες στο σώμα του βρέθηκαν σημάδια που παραπέμπουν σε πάλη που προηγήθηκε.

Η αστυνομία του νησιού, ειδοποιήθηκε στις 12 παρά πέντε χθες το βράδυ από το Κέντρο Υγείας Καρπάθου, ότι άτομο βρίσκεται βαριά τραυματισμένο στο σπίτι του. Όταν έφθασαν εκεί αστυνομικοί και νοσηλευτές ήταν πλέον αργά.
Το κέντρο Υγείας Καρπάθου ειδοποίησε η μητέρα της φίλης του με την οποία είχαν σχέση.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε το απόγευμα με στρατιωτικό ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Ρόδου.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στην αυριανή έντυπη έκδοση της ΡΟΔΙΑΚΗΣ


Πηγή : - Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article.php?id=272299&catid=5&maincatid=1#ixzz2u21Tijg3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου