Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Δέσμευση του Αλ. Τσίπρα στους απόμαχους της δουλειάς στις 12/7/2022: - "Θα επιστρέψουμε τα κλεμμένα αναδρομικά, σε κάθε συνταξιούχο, που πολλαπλά σας εξαπάτησε ο κ. Μητσοτάκης" - Δήλωσε στις 04/12/2018: - "Χορηγήσαμε όλα τα οφειλόμενα αναδρομικά" - Όλες και με πραγματικά στοιχεία ατράνταχτες αποδείξεις του!

 



Αποσπάσματα της ομιλίας  του Αλ. Τσίπρα κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Περιστέρι την 12/7/2022


Συντρόφισσες και σύντροφοι

Έχουμε πει όμως πολλές φορές ότι δεν το πρόβλημα στον τόπο τα τελευταία τρία χρόνια δεν είναι ότι δεν υπάρχουν, όπως μας λένε κάθε φορά που ζητάμε δίκαια αιτήματα για να στηριχθεί η κοινωνία, ότι δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα. Το πρόβλημα το μεγάλο είναι ότι επί κυβερνήσεως Μητσοτάκης έχουν φυτέψει και έχουν αναρριχηθεί πάρα πολλά κλεφτόδεντρα.

Αυτά τα κλεφτόδεντρα δεσμευόμαστε ότι θα ξεριζώσουμε. Όχι απλά θα τα κουρέψουμε: θα τα ξεριζώσουμε. Δεν θα βρούμε εμείς λεφτόδεντρα. Από τις δυνατότητες της οικονομίας θα στηρίξουμε τους μη προνομιούχους.



Και θέλω επιγραμματικά να σας εξηγήσω κάποιους βασικούς άξονες αυτού του προγράμματος, των πρώτων ημερών.

Το πρώτο που θα κάνουμε είναι ότι δεν θα αφήσουμε κανένα νοικοκυριό να αναγκάζεται να ξοδεύει το εισόδημα από δυο και τρεις μισθούς μόνο για τους λογαριασμούς του ρεύματος και της βενζίνης.

Δεν θα αφήσουμε οικογένειες μετά τις δυο πρώτες βδομάδες να ψάχνουν δανεικά προκειμένου να βγει ο μήνας. Γιατί αυτή η πραγματικότητα σήμερα, δυστυχώς για την πλειοψηφία των ελληνικών νοικοκυριών.


Δεύτερον: Σε ό,τι έχει να κάνει με την εργασία, θέλω σήμερα από εδώ, από το Περιστέρι, να απευθυνθώ σε όλους τους επισφαλώς εργαζόμενους και εργαζόμενες, στους ντελιβεράδες, στους σερβιτόρους, στους πωλητές, στους ανειδίκευτους εργάτες, στους ψυκτικούς, σε όλους.

Σε όλους και σε όλες όσοι υπόκεινται στην ακραία εκμετάλλευση της μαύρης και άθλια αμειβόμενης εργασίας. Και να δεσμευτώ, να δεσμευτούμε: Αυτό το αίσχος της αυθαιρεσίας που βιώνετε στη δουλειά σας θα τελειώσει! Η χώρα θα αποκτήσει ξανά ισχυρή εργατική νομοθεσία, κανόνες και αρχές.

Ο κατώτατος μισθός θα αυξηθεί στα 800 ευρώ και θα επανέλθει όλο το πλαίσιο προστασίας που ξήλωσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με το που ήρθε και στη θέση της έβαλε την παραγγελιά των ελίτ, δηλαδή τον νόμο Χατζηδάκη.

Θα επανέλθουν το οκτάωρο, οι συλλογικές διαπραγματεύσεις, η αιτιολογημένη απόλυση, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Και θα προχωρήσουμε στην σταδιακή εφαρμογή του 35άωρου χωρίς μείωση των αποδοχών.

Το τρίτο που θα συμβεί σ’ αυτή τη χώρα, ακούστε τι φοβερό που θα είναι αυτό: Θα πάψει η Ελλάδα να είναι μια χώρα που ο πρωθυπουργός της χρωστάει 1,3 εκατομμύρια σε δάνεια, το Υπουργικό Συμβούλιο, 12,4 εκατομμύρια σε δάνεια, το κυβερνητικό κόμμα πάνω από 350 εκατομμύρια σε δάνεια και δεν τρέχει τίποτα, ενώ την ίδια ώρα βγάζουν στο σφυρί πρώτη κατοικία, για χρέη 15.000 ευρώ σε πιστωτικές κάρτες πολίτη, όπως στην περίπτωση της συνταξιούχου στου Ζωγράφου αυτές τις μέρες.

Λοιπόν, αυτό θα σταματήσει! Δεν θα υπάρχει τέτοια χώρα. Αν και νομίζω μόνο η Ελλάδα είναι μια τέτοια χώρα. Αυτό το φοβερό λοιπόν θα συμβεί. Κανείς και καμία δεν θα χάνει το σπίτι και την περιουσία του, τους κόπους μιας ζωής, εξαιτίας του Πτωχευτικού Νόμου που ψήφισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Δεσμευόμαστε για την κατάργησή του και την επαναφορά της προστασίας της πρώτης κατοικίας. Δεσμευόμαστε για άμεση ρύθμιση των χρεών που δημιουργήθηκαν στη περίοδο της πανδημίας και ειδικότερα για τις μκρομεσαίες επιχειρήσεις, με διαγραφή μέρους της ονομαστικής τους αξίας και τουλάχιστον 120 δόσεις για το υπόλοιπο.

Το τέταρτο σημαντικό που θα κάνουμε: Δεν θα μείνει κανένας πολίτης αβοήθητος από το κράτος όταν κλονίζεται η υγεία του. Και κανένας γιατρός ή νοσηλευτής δεν θα βρεθεί ξανά μόνος και μόνη στη μάχη για την υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής, όπως συνέβη δυο χρόνια τώρα στην πανδημία.

Και αυτό δεν είναι απλά δέσμευση, αλλά ύψιστη ηθική μας υποχρέωση. Για ένα νέο ΕΣΥ, πλήρως στελεχωμένο και με απαραίτητες προσλήψεις και επενδύσεις σε υποδομές.

Με καλά αμειβόμενους γιατρούς και με διπλασιασμό των δομών Πρωτοβάθμιας Υγείας, ώστε από τις 127 τοπικές Μονάδες Υγείας που εμείς ιδρύσαμε και λειτουργούν σήμερα, να πάμε στις 380 σε όλη τη χώρα.

Το πέμπτο αφορά τους απόμαχους της δουλειάςΘα επιστρέψουμε τα κλεμμένα σε κάθε συνταξιούχο που πολλαπλά εξαπάτησε ο κ. Μητσοτάκης.

Δεσμευόμαστε ότι το σχεδόν 1 δισ. σε ετήσια βάση, που στέρησε η κυβέρνηση από τους συνταξιούχους προκειμένου να καλύψει τη μαύρη τρύπα της ιδιωτικοποίησης της επικουρικής ασφάλισης, θα τους επιστραφεί για να καλυφθούν οι ανάγκες τους.

Ο τζόγος των αρπακτικών με την επικουρική ασφάλιση θα τελειώσει. Όπως και η μεγάλη εξαπάτηση που συντελείται τούτες τις μέρες με τα αναδρομικά. Γιατί το να εξαπατάς τους απόμαχους της δουλειάς δεν είναι λάθος, ούτε ολίσθημα. Είναι έγκλημα και δείγμα ακραίου κυνισμού. Γιατί είναι ακραία κυνική αυτή η κυβέρνηση .


Blogger

Ειδικό αφιέρωμα για τα έργα και τις ημέρες του κ. Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την ιδιαίτερη μεταχείριση που επιφύλαξε τον Δεκέμβριο του 2018 στους απόστρατους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας



Η μεγαλύτερη πολιτική οικονομική απάτη πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2018, με τα αναδρομικά που κατέβαλε, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στους συνταξιούχους ισχυριζόμενη πως όλα υπολογίστηκαν σωστά, για το χρονικό διάστημα, από 01/8/2012 μέχρι 31/12/2016 και πως εφάρμοσε πιστά τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων

  Το δυστύχημα είναι πως, εκτός από την τότε κυβέρνηση υπάρχουν κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι συνάδελφοι που υποστηρίζουν,  ακόμη και σήμερα πως ο υπολογισμός των αναδρομικών ήταν αλάθητος, τέλειος, δίκαιος, ανεπανάληπτος και μοναδικός και πως όλοι πήραν ότι τους άξιζε! 

  Τους αφιερώνω τις παρακάτω αποδείξεις και τους παρακαλώ να με διαψεύσουν ΟΧΙ με λόγια, όπως κάνουν συνεχώς, αλλά  και με τα ατράνταχτα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους


ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 

Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. οικ.2/88411/ΔΕΠ/2018

ΦΕΚ 5435/Β/4-12-2018
Καταβολή εφάπαξ χρηματικού ποσού στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΩΝ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ - ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

  


Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις των παρ. 1 και 2 του άρθρου 10 και του άρθρου 15 του ν. 4575/2018 «Ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία της Οδηγίας 2014/50/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16 Απριλίου 2014, σχετικά με τις ελάχιστες προϋποθέσεις για την προαγωγή της κινητικότητας των εργαζομένων μεταξύ των κρατών-μελών, με τη βελτίωση της απόκτησης και της διατήρησης δικαιωμάτων συμπληρωματικής συνταξιοδότησης» (L 128/1 της 30.4.2014) και άλλες διατάξεις» (Α’ 192).
2. Τις διατάξεις του ν. 4270/2014 (Α’ 247), όπως ισχύει.
3. Τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 86 του ν. 4307/2014 (Α’ 246).
Το δυστύχημα είναι πως εκτός από την τότε κυβέρνηση υπάρχουν κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι συνάδελφοι που υποστηρίζουν  ακόμη και σήμερα πως ο υπολογισμός των αναδρομικών ήταν τέλειος, δίκαιος, ανεπανάληπτος και μοναδικός και πως όλοι πήραν ότι τους άξιζε! 
.........................................
10. Το γεγονός ότι από την απόφαση αυτή προκαλείται δαπάνη σε βάρος του Κρατικού Προϋπολογισμού έτους 2018, συνολικού ύψους εξακοσίων εκατομμυρίων (600.000.000,00) ευρώ [καθαρή δαπάνη, μετά τη διενέργεια των προβλεπόμενων κρατήσεων, τριακόσια εξήντα τρία εκατομμύρια (363.000.000) ευρώ]. Η δαπάνη θα καλυφθεί με μεταφορά πιστώσεων από τον ειδικό φορέα 23-200 «Γενικές Κρατικές Δαπάνες» του Υπουργείου Οικονομικών στον Κωδικό Αριθμό Εξόδων 0593 «Έκτακτες παροχές βάσει νόμων ή κανονιστικών πράξεων ειδικού μισθολογίου ένστολων» των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αποφασίζουμε:
Άρθρο 1
1. Το χρηματικό ποσό που απορρέει από τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 10 του ν. 4575/2018 (Α’ 192) για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και για όσο χρόνο αυτά ήταν στην ενέργεια, κατά το χρονικό διάστημα από 1-8-2012 έως και 31-12-2016, θα καταβληθεί εφάπαξ μέχρι την 27-1-2019. Στις περιπτώσεις που κατά τους σχετικούς υπολογισμούς προκύψει, συνολικά, αρνητικό χρηματικό ποσό αυτό δεν λαμβάνεται υπόψη.
2. Η καταβολή του ανωτέρω ποσού θα γίνει με ξεχωριστή μισθοδοτική κατάσταση, όπου το εν λόγω ποσό θα εμφανίζεται συνολικά για κάθε δικαιούχο, από τους οικείους εκκαθαριστές των αρμοδίων Υπηρεσιών των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Η εν λόγω κατάσταση αποστέλλεται μέχρι την 21η του μήνα καταβολής στην Ενιαία Αρχή Πληρωμής κατά τα ισχύοντα.
3. Στις περιπτώσεις που δικαιούχοι ήταν εν ενεργεία στελέχη κατά ένα μέρος του ανωτέρω χρονικού διαστήματος (από 1-8-2012 έως και 31-12-2016) η εκκαθάριση και πληρωμή του εν λόγω χρηματικού ποσού για το διάστημα αυτό θα γίνει από την Υπηρεσία, στην οποία υπηρέτησαν κατά το χρόνο της ενέργειας (συμπεριλαμβανομένου του χρονικού διαστήματος των τρίμηνων αποδοχών, σε περίπτωση επιλογής τους).
4. Για τον υπολογισμό του ποσού της παρ. 1 λαμβάνονται υπόψη ενδεχόμενες υπηρεσιακές μεταβολές των στελεχών που είχαν μισθολογικές συνέπειες και έλαβαν χώρα κατά το ως άνω χρονικό διάστημα, οπότε και προσαρμόζεται αναλόγως το ποσό που αφορά το εν λόγω διάστημα.
Άρθρο 2
1. Το εφάπαξ χρηματικό ποσό του προηγούμενου άρθρου υπόκειται στις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία ασφαλιστικές και λοιπές κρατήσεις που ίσχυαν κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα από 1/8/2012 έως 31/12/2016.
2. Επί του καταβαλλόμενου εφάπαξ χρηματικού ποσού διενεργείται παρακράτηση φόρου με συντελεστή είκοσι τοις εκατό (20%), σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 4 του άρθρου 60 του ν. 4172/2013 (Α’ 167). Ως χρόνος κτήσης του ως άνω ποσού θεωρείται το φορολογικό έτος 2018, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 4 του άρθρου 8 του ν. 4172/2013.
Άρθρο 3
Σε περίπτωση που τα πρόσωπα του άρθρου 1 έχουν λάβει σε εκτέλεση τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων ποσά που αντιστοιχούν σε αυτά που θα λάμβαναν εάν δεν είχαν μεσολαβήσει οι μισθολογικές διατάξεις του ν. 4093/2012 (Α’ 222) και του άρθρου 86 του ν. 4307/2014 (Α’ 246), τα ποσά αυτά συμψηφίζονται με το εφάπαξ χρηματικό ποσό του ίδιου άρθρου, κατά το μέρος που αναφέρονται στο ίδιο χρονικό διάστημα, εξαιρουμένων των σχετικών επιδικασθέντων τόκων. Ο εν λόγω συμψηφισμός θα λάβει χώρα και κατά την εκτέλεση σχετικών δικαστικών αποφάσεων που τυχόν θα εκδοθούν μετά την ημερομηνία εφάπαξ καταβολής του εν λόγω χρηματικού ποσού, εφόσον αυτές αναφέρονται (εν όλω ή εν μέρει) στο ίδιο χρονικό διάστημα.
Άρθρο 4
Σε περίπτωση θανάτου στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής που βρισκόταν στην ενέργεια για ολόκληρο ή μέρος του χρονικού διαστήματος από 1-8-2012 έως 31-12-2016, το χρηματικό ποσό που του αναλογεί με την παρούσα ρύθμιση, ενόσω ήταν στη ζωή, θα καταβληθεί στους νόμιμους κληρονόμους με την υποβολή στους εκκαθαριστές, των προβλεπομένων κατά τις κείμενες διατάξεις νομιμοποιητικών εγγράφων. Η εν λόγω καταβολή διενεργείται με έκδοση χρηματικού εντάλματος και δύναται να λάβει χώρα και πέραν της αναφερόμενης στην παρ. 1 του άρθρου 1 του παρόντος ημερομηνίας.
Άρθρο 5
Οι διατάξεις της παρούσας απόφασης δεν εφαρμόζονται σε όσους ανήκαν, κατά το χρονικό διάστημα από 1-8-2012 έως 31-12-2016, σε κατηγορίες προσωπικού, οι οποίες εξομοιώνονταν ή συνδέονταν μισθολογικά με τις αναφερόμενες στο άρθρο 1 όμοιες, πλην των μαθητών των σχολών αρμοδιότητας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των σχολών των Σωμάτων Ασφαλείας.
Η ισχύς της απόφασης αυτής αρχίζει από τη δημοσίευσή της.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Αθήνα, 4 Δεκεμβρίου 2018


                                                   ΠΙΝΑΚΑΣ 

                    ΧΟΡΗΓΗΘΕΝΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Α/Α
Αποστρατευτικός-
Μισθολογικός
Βαθμός
Πραγματικά 
Δικαιούμενα
Πληρωτέα
Αναδρομικά
Χορηγηθέντα Μειωμένα  Αναδρομικά  
Μειωμένα Μικτά Αναδρομικά 
Κρατήσεις
Πληρωτέο 
Ποσοστό
Μείωσης
1
Υπτγος/ΣΣΕ - ΓΕΠΣ
30.957,52
7.380,09
3.552,78
3.827,31
48,140 %
2
Υπτγος/ΣΣΕ- Αντγου
26.726,46
6.002,20
2.089,39
3.932,81
34,692 %
3
Ταξχος/ΣΣΕ  
-Αντγου
21.374,50
6.641,30
3.907,48
2.733,82
58.840 %
4
Ταξχος/ΣΣΕ Αντγου
23.866,,92
6.620,47
3.891,98
2.728,,49
56,030 %
5
Tαξχος - Ιπτάμενος
40.550,61
5.910,65
4.879,37
1.031,28
82,522%
6
Ταξχος/Εξ.Εξ-Στρατολόγου
26.656,44
6.203,50
3.691,30
2.512,20
59.04 %
7
Σχης /ΣΜΥ- Στρ. Γραμ./Αντγου
27.328,68
10.599,82
4.584,73
6.015,39
43,251%
8
Σχης/ΣΜΥ-   2/3 Ταξχου
20.619,64
2.295,32
1.572,01
723,31
68,487 %
9
Σχης/ΣΜΥ-   2/3 Ταξχου
20.619,64
3.675,68
1.898,40
1.777,28
51,647 %
10
Ανχης/ΣΜΥ- 2/3 Ταξχου
20.619,64
2.054,56
1.514,27
540,29
73,702 %
11
Ανχης/ΣΜΥ- 2/3 Ταξχου
20.619,64
4.974,23
2.203,27
2.770,96
44,294 %
12
Ανχης/ΣΜΥ- 2/3 Ταξχου
20.619,64
4.017,66
1.978,70
2.038,96
49,250 %
13
Ανχης/ΣΜΥ- 2/3 Ταξχου
20.619,64
3.797,32
1.947,30
1.850,02
51,280 %
14
Ανχης/ΣΜΥ- 1/3 Ταξχου
16.149,50
3.355,26
1.033,83
2.322,43
30,780 %
15
Ανχης/ΣΜΥ - Σχη
17.738,90
3.036,02
   934,54
2.101,48
30,762 %
16
Τχης/ΣΜΥ- Ανχη
15.660,86
 2.340,85
   636,96
1.703,89
27,210 %
17
Τχης/ΣΜΥ- Ανχη
14.819.04
1.939,32
   550,38%
1.388,94
28,310 %
18
Τχης/ΣΜΥ -Ανχη
15.601,62
3.510,67
2.955,780
   554,89
84,190 %
19
Λγος/ΣΜΥ- Τχη
15.162,60
    948,99
   719,99
   229,00
75,860 %
20
Λγος/Στρατ. Μουσικ/Τχη

15.289,09
    708,86
    416,95
   291,91
58,19 %
21
Λγος/ΣΜΥ- Ανχη
  6.356,00
2.462,68
2.216,32
   246,36
89,99 %
22
Ανθλγος/ΣΜΥ- Λγος
9.447,00
960,13
    295,95
   664,18
30,823 %
23
Ανθστης/ΕΜΘ-Λγος *
15.925,00
1.455,23
342,42
1.112,81
23,530 %
24
Ανθστης/ΕΜΘ-Λγου *
13.444,30
1.41033
331,890
1.078,44
23,537 %
25
Αστυνομικός Δντης- 1/3 Ταξχου
15.171,02
4.957,49
4.300,32
657,17
86.743 %
26
Ανθνομος- Ανχη
14.269,22
3.566,23
2.927,36
638,87
82,09 %


ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ   ΠΙΝΑΚΑΣ

ΧΟΡΗΓΗΘΕΝΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2018 ΚΑΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2020

 Συνταξιοδοτικός

Βαθμός  

 Αναδρομικά

ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ 

77 μηνών  

 Αναδρομικά 

ΝΔ 

11 μηνών

  Παρατηρήσεις

1.  Α/ΓΕΣ

 3.983,21

 2.884,42

 

2.  ΓΕΠΣ

 3.827,31

 3.136,55

 

3.  Αντγου

 2.731,07

 2.870,59

 

4. Αντγος/ΣΜΥ/ΣΓ


 3.558,05

 2.886,30

 

5. Αντγου/ Ικάρων

 1.031,28

 2.888,30

 

6. Αντγου


2.728,49

 2.864,72

 

7. 1/2 Αντγου


 2.782,20

 2.783,60

 

8. Υπτγου 


 1912,80

 1.514,41

 

9. 2/3 Ταξχου/ΣΣΕ

438,26

1.066,40

 

10. 2/3 Ταξχου/ ΣΜΥ

2.797,19 

3.009 

 

11.  2/3 Ταξχου/ΣΜΥ 

2.499,41

 2.818,01

 

12.  2/3 Ταξχου/ΣΜΥ 

 2.048,96 

 1.704,68

 

13.  2/3 Ταξχου/ΣΜΥ

1.997,28 

1.704,68 

 

14.  2/3 Ταξχου/ΣΜΥ 

1.777,28 

 1.704,68 

 

15. 2/3 Ταξχου/ΣΜΥ 

723,31 

 1.704,68

 

16. 1/3Ταξχου/ΣΜΥ 

2.103,48

 1.592,68

 

17. 1/3Ταξχου/ΣΤΥΑ


 2.322,43

 1.649,12

 

18. 1/3Ταξχου/ΕΛΑΣ

 ΜΗΔΕΝ

 1.649,12

 

19. 1/3Ταξχου/ΕΛΑΣ


2.143,55 

 1.616,92

 

20.Σχης/ΕΛΑΣ 

 2.777,35

 1.584,27

 

21. Σχης/ΕΛΑΣ


 1.746,25

 1.514,25

 

22.Σχης/ΕΛΑΣ


1.135,72 

 1.577,63

 

23.  Σχης/ΣΜΥ/


 1.579,06

 1.461,38

 

25. Σχης/ΣΜΥ/


 1.00,39

 1.592,28

 

26. Ανχης +2/3 - Πυροσβεστική


1.745,90 

 1.513,98

 

27.1/3 Ταξχου



 2.101,48

 1.592,68

 

28. Σχης /ΣΜΥ


 554,89

 1.443,96

 

29.Εκπαιδευτικός 

 ΜΗΔΕΝ

 1.433,75

 

30. Εκπαιδευτικός

 ΜΗΔΕΝ

 812,75

 

31. Νοσηλευτής

 ΜΗΔΕΝ

 1.254,55