Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Εκλογές Ε.Α.Α.Σ: Απάντηση του προέδρου της Ε.Α.Α.Σ, στον πρόεδρο της ΠΟΣ και υποψήφιο μέλος για το Δ.Σ/Ε.Α.Α.Σ, Ταξχο ε.α. Βασίλειο Νικολόπουλο









Αγαπητοί  κ. Πρόεδροι - μέλη των ΤΣ/Παραρτημάτων/ΕΑΑΣ -Συνάδελφοι,  καλησπέρα σας.

Πληροφορήθηκα ότι λάβατε επιστολή του υποψήφιου μέλους για το νέο ΔΣ/ΕΑΑΣ, Ταξχου ε.α Νικολόπουλου Βασίλειου με θέμα, απάντηση του κ. Νικολόπουλου επί <<ερωτημάτων >> που τέθηκαν από το κ.Ροζή.

Σας αποστέλλω συνημμένα ανταπάντηση επί αυτής και παρακαλώ όπως τύχη της ανάλογης μεταχείρισης, όπως αυτή του κ. Νικολόπουλου για λόγους ίσης μεταχείρισης.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη για τη ταλαιπωρία, που πιθανόν προκύπτει.

Με τιμή
Αντγος ε.α. Ροζής Βασίλειος


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΑΑΣ ΑΝΤΓΟΥ ε.α. ΡΟΖΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΣ ΤΑΞΧΟ ε.α. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΊΛΕΙΟ
K. Νικολόπουλε Πρόεδρε της ΠΟΣ και υποψήφιο μέλος του ΔΣ/ΕΑΑΣ στις προσεχείς εκλογές της 23ης Φεβ. 2020.
Σε μία έκθεση ιδεών, όπως η απάντηση σας, στο << λίβελλο>> και << συκοφαντικό>> δημοσίευμα μου και σε όσα άλλα γράφετε για όσα κατά καιρούς έχω τοποθετηθεί δημοσίως, έχω δύο τρόπους να σας απαντήσω.
Ο πρώτος τρόπος είναι να σας απαντήσω λέξη προς λέξη, όπως έκανα στην ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ στο φύλλο μηνός Σεπ. 2018 ( στη διάθεση όλων στην ιστοσελίδα της ΕΑΑΣ )και επί δέκα έξι (16) μήνες τώρα, ουδεμία αντίδραση σας είδα και φυσικά απάντηση σας δε πήρα ποτέ. 
Γιατί άραγε;

Το ίδιο συνέβη και με τρείς (3)δημόσιες αναρτήσεις μου στη προσωπική μου σελίδα στο F.B.:

Η πρώτη 26 Μαΐου 2018 – 3.51 μ.μ. με θέμα <<ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ – ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; στις κινητοποιήσεις για την αντισυνταγματικότητα του ν.4387/16 (Κατρούγκαλου), έξω από το Σ.Τ.Ε.>>

Η δεύτερη 28 Μαΐου 2018 – 11.48 μ.μ. με θέμα <<OTAN H E.A.A.Σ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΦΕΥΓΕ ΣΤΟ Σ.τ.Ε. ΚΑΤΑ ΤΟΥ Ν. 4387/16 (ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ) ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΡΑΒΕΥΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ.>> και

Η τρίτη 29 Μαίου 2018 – 11.34 μ.μ. με θέμα << ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ Π.Ο.Σ. ΜΕ ΤΗ « ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( του βραβευθέντος βεβαίως - βεβαίως και χρηματοδότη της με ποσό 100.000 ευρώ, Υφυπουργού του Υπουργείου Εργασίας κ. Α. Πετρόπουλου) >> και επί είκοσι (20)μήνες τώρα, ουδεμία αντίδραση σας είδα και φυσικά απάντηση σας δε πήρα ποτέ. Γιατί άραγε;

Ο δεύτερος τρόπος είναι να μη μακρηγορήσω και να μη μπω καν στην ουσία των όσων, πραγματικά προσπαθείτε να απαντήσετε – απολογηθείτε, καθόσον δεν εισέρχεστε στην ουσία των όσων έγραψα δημοσίως και φυσικά ουδόλως απαντάτε επί αυτών.

Επιλέγω λοιπόν το δεύτερο τρόπο γιατί προσωπικά το θέμα για μένα έχει εξαντληθεί καθόσον επί των δημόσιων τοποθετήσεων μου, ποτέ δεν απαντήσατε πειστικά και επί όλων των θεμάτων, ούτε σήμερα μετά από τόσο καιρό, είχατε τη γενναιότητα να το πράξετε..

Η σημερινή σας απολογητική απάντηση δείχνει την αγωνία σας και το ύφος της, πέραν των χαρακτηρισμών που χρησιμοποιείτε, τη προσπάθεια σας να αποπροσανατολίσετε, κοινώς να ¨πετάξετε τη μπάλα στην εξέδρα¨.

Για τη κατανομή των κοινωνικών πόρων αναλογικά στους μερισματούχους των Μετοχικών Ταμείων ούτε κουβέντα;

Το ότι η ΕΑΑΣ -ΕΑΑΝ -ΕΑΑΑ έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη για τη χρηματοδότηση των 0,20 λεπτών που διεκδικούν, άκρα του τάφου σιωπή;

Πόσο τίμιο και ηθικό είναι να θέτεις υποψηφιότητα εκλογής στην ΕΑΑΣ, όταν υπάρχει δικαστική αντιδικία με αυτή;,
Και μη μου πείτε ότι είστε σε αντιδικία με το Ροζή και όχι με την ΕΑΑΣ;( και τις άλλες δύο Ενώσεις;)

Αντιληφθείτε επιτέλους ότι το νόμιμο (δικαίωμα σας στην εκλογή) δεν σημαίνει ότι είναι και ηθικό;

Αλήθεια ποια είναι η θέση του επικεφαλής της ¨ομάδας¨ σας για τα παραπάνω και γιατί επί των ερωτημάτων που έθεσα και σας έκαναν εσάς να απαντήσετε δεν απάντησε και αναλάβατε εσείς και αυτό το ρόλο;

Τα θέματα που έθιξα, με τις όποιες δημόσιες τοποθετήσεις μου, παρέμειναν επί το πλείστων τελείως αναπάντητα και φυσικά ειλικρινώς δεν περίμενα απάντηση σας. Αν το θέλατε θα είχατε απαντήσει στο μεγάλο διαρρεύσαν χρονικό διάστημα αλλά δεν το πράξατε ή κοινώς κρυφτήκατε !!! 
Γιατί άραγε;

Τόσο καιρό η ευθιξία σας δεν εθίγητο και τώρα τη θυμηθήκατε; 
Γιατί άραγε;

Η συμμετοχή σας στις εκλογικές διαδικασίες της ΕΑΑΣ με την ¨ομάδα¨ στην οποία συμμετέχετε μπροστά στον υφιστάμενο κίνδυνο ενδεχόμενης αποτυχίας σας ανάγκασαν προς τούτο;

Ψυχραιμία λοιπόν και όχι επιμελώς στρογγυλεύματα, μισές αλήθειες, υπεκφυγές, αυθαίρετες αιτιάσεις και αποκρύψεις πράξεων ή γεγονότων. 
Τα πάντα στο φως και το μαχαίρι στο κόκαλο. 
Τα μέλη μας πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα!!!

Δεν θα ασχοληθώ άλλο επί της ¨απάντησης ¨σας και δεν θα απαντήσω σε ότι και αν γράψετε, εάν δεν λάβω πρώτα τις απαντήσεις σας επί όλων των θεμάτων που έθεσα ευθαρσώς και δημοσίως και που κατά τη γνώμη σας, σας καταμαρτυρώ και σας έφτασαν στα ¨όρια ¨σας. 
Εδώ θα είμαι και θα σας περιμένω…

Οι συνάδελφοι και νου και κρίση διαθέτουν και ασφαλώς με νηφαλιότητα και αντικειμενικά κριτήρια θα αποδώσουν ¨τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ¨

ΥΓ. 1. Διαβάστε κ. Νικολόπουλε και όσοι άλλοι συνάδελφοι το επιθυμείτε, το σχόλιο του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΑΑΑ κ Κρανιά Ιωάννη σε ανάρτηση μου στη προσωπική μου σελίδα στο F.B.,18 Φεβ 2020 με θέμα << Εν όψει των εκλογών της ΕΑΑΣ της 23ης Φεβ. 2020 – 7.40 π.μ.>> -με θέμα << Εν όψει των εκλογών της ΕΑΑΣ της 23ης Φεβ. 2020>> και θα αντιληφθείτε πως ένας τρίτος άνθρωπος με τον οποίο έχουμε έρθει σε ¨ρήξεις¨ υπερασπιζόμενοι ο καθένας τα συμφέροντα του κλάδου του, τι λέει για εσάς κ. Νικολόπουλε, τη ΠΟΣ και το ρόλο σας.

ΥΓ. 2."Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο καιρό, λίγους για πολύ καιρό αλλά όχι όλους όλο τον καιρό". Αβραάμ Λίνκολν.

Αντγοςε.α. Ροζής Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου