Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Το ΥΠΕΘΑ είναι έτοιμο να υλοποιήσει τις αποφάσεις του ΣτΕ. Τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα.


Φωτογραφία του χρήστη Ανεξάρτητοι Έλληνες Άρτας.


      Συνάντηση με το αντιπρόεδρο Ανεξάρτητων Ελλήνων , κ. Παναγιώτη Σγουρίδη, είχε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου,  ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ./Παρ. Άρτας.
      Το κύριο θέμα που μονοπώλησε  τη συζήτηση, ήταν το οικονομικό των εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και η αποκατάσταση του υπόλοιπου 50% των Δικαστικών αποφάσεων του ΣτΕ.

      Ο κ. Σγουρίδης τόνισε πως το ΥΠΕΘΑ είναι έτοιμο να υλοποιήσει τις αποφάσεις του ΣτΕ, ως προς το υπόλοιπο του 50%, το ποσό είναι εξασφαλισμένο, αλλά προς το παρόν το όλο θέμα προσκρούει στο Υπουργείο οικονομικών, καθόσον πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με τους θεσμούς των δανειστών, η οποία και θα πραγματοποιηθεί.  
      Συνεχίζοντας τόνισε πως  είναι αστείο αυτοί που μας έφεραν σε αυτό το χάλι, να μας κουνούν το δάκτυλο, η Χώρα θα βγει από τα μνημόνια και την επιτροπεία των δανειστών, θα ασκήσει αυτόνομη δημοσιονομική πολιτική και θα αποκαταστήσει τις αδικίες, όχι μόνο στα ε.ε. και ε.α στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες των πολιτών, που έχουν εξαθλιωθεί οικονομικά.
       Τέλος για την για  την μέριμνα του ΥΠΕΘΑ, υπέρ των αποστράτων Στρατιωτικών, τόνισε πως εξετάζονται:  
          . Η Κατασκευή κέντρων αποκατάστασης - ευγηρίας όχι μόνο στη Αθήνα και στην  Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος, με την αξιοποίηση υπαρχόντων Στρατοπέδων.
          . Η επέκταση της προμήθειας φαρμάκων, με μικρή συμμετοχή και εκτός των πόλεων που διαθέτουν Στρατιωτικά φαρμακεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου