Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ερντογάν: Προδοσία σε πατρίδα & αίμα ο έλεγχος γεννήσεων!

















«Προδοσία» κατά της μαμάς Τουρκίας είναι για τον Ερντογάν και ο έλεγχος των γεννήσεων, αφού, κατά τον άξιο συνεχιστή του φασιστοειδούς Κεμάλ… επί το ισλαμικότερο, έτσι «αποστραγγίζεται το αίμα της πατρίδας».
Μιλώντας κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής νεαρού ζευγαριού, ο «σουλτάνος» είπε πως κάθε ζευγάρι πρέπει να φέρει στον κόσμο τουλάχιστον τρία παιδιά, για να μη χαθεί η ευγενική ράτσα των Τούρκων… τύπου Ερντογάν από την υφήλιο και στερηθεί η Γη τον υψηλό αυτό πολιτισμό. Είπε πως η μη γέννηση πολλών παιδιών υπονομεύει την οικονομική ανάπτυξη της Τουρκίας.
«Εδώ και χρόνια διαπράττεται η προδοσία του ελέγχου των γεννήσεων σε αυτή τη χώρα, με την οποία επιδιώκεται να αποστραγγιστεί το τουρκικό αίμα. Η διαδοχή είναι πολύ σημαντική, τόσο οικονομικά, όσο και πνευματικά», είπε ο Ερντογάν, ο οποίος πρέπει να αποτελεί, χωρίς αμφιβολία, την αγαπημένη φιγούρα των απανταχού φεμινιστριών (για να πετάνε βελάκια την ώρα της ψυχαγωγίας τους).
Ο ίδιος, άλλωστε, είχε πρόσφατα δηλώσει πως είναι αδιανόητο να θεωρούνται ίσοι οι άνδρες με τις γυναίκες. Ως γνήσιος ισλαμιστής, ακολουθεί κατά γράμμα το «θεόσταλτο» κοράνι, βάσει του οποίου η γυναίκα έχει μικρότερη αξία από μια κατσίκα. Το μόνο της πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να ευχαριστεί τον άνδρα καλύτερα από την κατσίκα, αν και για τους πιστούς ισλαμιστές των βουνών, οι διαφορές ενδεχομένως και να μην είναι πολύ σημαντικές.
Πάντως θα ήταν σκόπιμο, κάθε πρωί ο Ερντογάν να ανακοινώνει, τι συνιστά προδοσία, δια έκαστη – τρέχουσα ημέρα, ώστε να γνωρίζουν και οι Τούρκοι τι επιτρέπεται να κάνουν και τι όχι. Αν ο Τζόρτζ Όργουελ ζούσε, πάντως, σήμερα θα είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά, έναντι του ισλαμοφασιστικού φαινομένου Ερντογάν.
πηγή:Defence point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου