Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΔΑΦΝΕΣ ΟΙ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ "ΜΑΧΗΤΩΝ !!





   

          Τελικά αντί για δάφνες, έδρεψαν πικροδάφνες, όσοι επιδόθηκαν με ζήλο, στην σύνταξη των πινάκων, που περιείχαν με ακρίβεια δεκαδικών, τις νέες συντάξεις και αυτό γιατί μετά την δημοσίευση από το ΓΛΚ, των ενημερωτικών σημειωμάτων συντάξεων του Ιανουαρίου 2015, ανακάλυψαν ή διαπίστωσαν  ότι δεν είχαν συμπεριλάβει στους υπολογισμούς τους , τα αυτονόητα, και για να δικαιολογηθούν, κάποιοι έριξαν το φταίξιμο της αποτυχίας τους στο πολυδαίδαλο σύστημα των μειώσεων - κρατήσεων αλλά και των ορίων ασφαλείας που είχε αυτό το σύστημα και σε κάποιους άλλους τους γεννήθηκαν ερωτήματα - απορίες του τύπου, πως είναι δυνατόν σε ενημερωτικά συναδέλφων να μην εμφανίζεται (μηδενική) επιστροφή αναδρομικών,τη στιγμή που σε άλλους με τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις εμφανίζεται κάποιο, υποτυπώδες έστω, ποσό;

          Προσπαθώντας να αντιληφθούμε, τις αποκλίσεις που υπάρχουν, ήρθαμε σε επαφή με 42 συναδέλφους και αντλήσαμε τα παρακάτω, πραγματικά  στοιχεία, τα οποία όχι μόνο δεν ξεδιάλυναν την κατάσταση αλλά, την περιέπλεξαν ακόμη περισσότερο και αυτό πιστεύουμε ότι γίνεται, γιατί οι διαφορετικές περιπτώσεις είναι χιλιάδες παρ΄ότι μοιάζουν ίδιες και μόνο το ΓΛΚ, που είναι και το καθ΄ύλην αρμόδιο, μπορεί να δώσει τις απαντήσεις.

           α. Αξκος με Διοικητικό βαθμό Αντγου και οικονομικό Α/ΓΕΣ, λαμβάνει αύξηση (πληρωτέα)  29 ευρώ, ενώ Αξκος με Διοικητικό βαθμό Αντγου ,που τον απέκτησε μετά από προσφυγή και αφού είχε αποστρατευτεί με τον βαθμό του Ταξχου και με λιγότερα πραγματικά χρόνια υπηρεσίας, λαμβάνει πληρωτέα αύξηση (πληρωτέα) 125 ευρώ !
      
          β. Αξκοί με Διοικητικό βαθμό Ταξχου και οικονομικό Αντγου διαφορετικών τάξεων, αλλά με τα ίδια χρόνια υπηρεσίας, λαμβάνουν πληρωτέες αυξήσεις από 17 έως 57 ευρώ.
  
          γ. Αξκοι προελεύσεως ΣΣΕ, με Διοικητικό βαθμό Σχη και οικονομικό Υπτγου, αποστρατευτέοι με αίτηση τους, λαμβάνουν πληρωτέα αύξηση από 12 έως 21 ευρώ.          
         
         δ. Αξκοί προελεύσεως ΣΜΥ , με Διοικητικό βαθμό Σχη και οικονομικό βαθμό 2/3 Ταξχου λαμβάνουν πληρωτέα αύξηση 66 ευρώ
      
          ε.  Αξκοι προελεύσεως ΣΜΥ, με Διοικητικό βαθμό Ανχη, αποστρατευτέοι με αίτησή τους,  με 33-34 χρόνια υπηρεσίας και οικονομικό βαθμό 2/3 Ταξχου λαμβάνουν πληρωτέα σύνταξη  από 52 -59 ευρώ αντίστοιχα.

       στ.  Είμαστε σε θέση να αναφέρουμε και άλλες περιπτώσεις αλλά, θεωρούμε ότι πρέπει να σταματήσει επιτέλους το παιχνίδι των εντυπώσεων παίζουν κάποιοι "ειδικοί" για να αποδείξουν την υπεροχή τους στη ενημέρωση και να αφιερωθούμε στον αγώνα των διεκδικήσεων που είναι ο μόνος που θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

         Κύριοι ψυχραιμία, κοντός ψαλμός αλληλούια, η νέα συνταξιοδοτική πράξη θα λύση κάθε απορία και θα βάλει τα πράγματα στην πραγματική τους θέση και διάσταση. Και μια φιλική και συναδελφική συμβουλή, μην μπαίνετε στην βάσανο, νέων υπολογισμών γιατί συνεχίζετε να κάνετε λάθη.

        Και κάτι τελευταίο, αλήθεια πόσοι από αυτούς, που διαμαρτύρονται, που σχολιάζουν καυστικά, με δημοσιεύματα, τα τεκταινόμενα και φαίνονται να είναι μαχητές και στην πρώτη γραμμή μάχης, έκαναν αγωγές, όταν παραλάβαμε την συνταξιοδοτική πράξη με τις μειώσεις και τις αναδρομικές κρατήσεις και είχαμε το δικαίωμα της ένστασης ή της αγωγής μέχρι και τον  Μάϊο του 2013 ή  έχουν κάνει αγωγές μετά την κοινοποίηση της καθαρογραμμένης απόφασης του ΣτΕ; 


     Μήπως έχασαν το δάσος κοιτάζοντας το δέντρο ;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου