Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ !!!!






      Τελικά ο γραπτός και ηλεκτρονικός τύπος κατάλαβε,μετά την δημοσίευση, από το ΓΛΚ, των συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2015, την αδικία και την κοροϊδία  των δήθεν αυξήσεων και άρχισε να δημοσιεύει αναλυτικούς πίνακες με τις πενιχρές αυξήσεις, αποδεικνύοντας έτσι ότι η Κυβέρνηση όχι μόνο δεν εφάρμοσε ούτε στο 50% την απόφαση του ΣτΕ , όπως είναι υποχρεωμένη  να πράξει, αλλά οι αυξημένες κρατήσεις, που επέβαλε, είχαν σαν αποτέλεσμα, οι καθαρές αποδοχές στην συντριπτική τους πλειοψηφία  να αυξηθούν ελάχιστα.

      Μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους η ανακοίνωση του Συντονιστικού Συμβουλίου των τριών Ενώσεων, των αποστράτων Αξιωματικών, όπου καλεί: 
        α.   Την Κυβέρνηση να εφαρμόσει στο ακέραιο τις  αποφάσεις του ΣτΕ, καθώς και την αναμενόμενη καθαρογραμμένη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
        β.   Το ΥΠ.ΟΙΚ. να δώσει στην δημοσιότητα όλο το κοστολόγιο της επιστροφής των παρανόμως παρακρατηθέντων στο εύρος που αυτή υλοποιείται, για να πληροφορηθούν οι συμπολίτες μας την αλήθεια, την σκόπιμη στοχοποίηση των Ε.Δ. και Σ.Α., με μοναδικό σκοπό την απαξίωσή μας και την ενεργοποίηση του κοινωνικού αυτοματισμού, στρέφοντας την υπόλοιπη κοινωνία εναντίον μας .  

     Επειδή το ποτάμι της οργής και τις κατάφωρης αδικίας, έχει ήδη ξεχειλίσει,  θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε σε μαζικές κινητοποιήσεις, που θα προγραμματιστούν από την Ε.Α.ΑΣ., με απαίτηση την πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων των Ανωτάτων Δικαστηρίων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου