Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Φόβο και τρόμο σκορπίζουν οι Ισραηλινές δυνάμεις, στα μικρά παιδιά στους καταυλισμούς - Δεν ησυχάζουν ούτε στον ύπνο τους - Κοιμούνται με τα χέρια ψηλά.


 

Στη Δυτική Όχθη η κατάσταση εξελίσσεται δραματικά, με την ActionAid να προειδοποιεί ότι οι Παλαιστίνιοι πολίτες δέχονται όλο και περισσότερες επιθέσεις και τα παιδιά στους καταυλισμούς, που δεν ησυχάζουν ούτε στον ύπνο τους, κοιμούνται με τα χέρια ψηλά.

Η επίθεση ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν άφησε πίσω της νεκρούς και τραυματίες το πρωί της Τετάρτης, με την Νουρ, μια μητέρα που ζει με την οικογένειά της εκεί να λέει πώς «μέχρι σήμερα, κάποια παιδιά κοιμούνται με τα χέρια ψηλά», όπως αποκαλύπτει η ActionAid.


Εξηγεί πως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, κατά τις πρόσφατες εισβολές στον καταυλισμό, οι ισραηλινοί στρατιώτες μπήκαν στα σπίτια και απαιτούσαν από όλα τα μέλη της οικογένειας να σηκώσουν τα χέρια ψηλά και να παραδοθούν. Τα παιδιά, ως αποτέλεσμα, κοιμούνται πλέον υποσυνείδητα με τα χέρια ψηλά.





πηγή:https://www.huffingtonpost.gr/entry/detike-ochthe-paidia-eposeinedeta-koimoentai-me-ta-cheria-psela_gr_653a2932e4b0783c4b9feec0?utm_source=buzzfeed&utm_medium=iframely




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου