Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Κος "λεφτά υπάρχουν": - Δεν τον θέλουν στην Ελλάδα; - Τον θέλουν οι ξένοι για τα προσόντα του!


 Ο Γιώργος Παπανδρέου (George Papandreou) είναι διεθνής προσωπικότητα. Πάρτε το χαμπάρι! Αυτό για όσους χλεύασαν προ λίγου καιρού την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και την ήττα του - κατά κράτος- από τον Ανδρουλάκη. Όμως ο George δεν προβληματίζεται από αυτά. Δεν τον θέλουν στην Ελλάδα; Τον θέλουν οι ξένοι. Όχι δεν αναφέρομαι μόνο στην ιδιότητα του προέδρου της σοσιαλιστικής διεθνούς.  

Η αξία και η χρησιμότητα του George έχει φτάσει μέχρι την Κίνα! Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μετανάστευσης στην Κίνα, η Walian, που έχει σημαντική δράση στην Ελλάδα, και ως αγοραστής ακινήτων, συνεργάζεται με τον πρώην Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος έχει τον ρόλο του Επίτιμου Συμβούλου στην Walian Overseas Consulting Group. Η οποία έχει έντονη δραστηριοποίηση στο πρόγραμμα της «Χρυσής Βίζας», στο οποίο άλλωστε πρωταγωνιστές είναι οι Κινέζοι μακράν του δεύτερου... 

Σημειώστε ότι από την αρχή του προγράμματος μέχρι το τέλος του 2021, «Χρυσή Βίζα» είχαν αποκτήσει 6.405 άδειες Κινέζοι - συνολικά 19.142 άδειες παραμονής αν συνυπολογισθούν και τα μέλη των οικογενειών τους, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα. Η μπίζνα αυτή είχε ατονίσει την τελευταία τριετία, κυρίως λόγω Covid και των μέτρων που είχαν ληφθεί, καθώς και των ερευνών που είχαν υπάρξει για την υπόθεση «Κινέζοι και Χρυσές Βίζες». 

Όμως οι Κινέζοι ετοιμάζονται πλέον να επιστρέψουν δριμύτεροι. Και να ενισχύσουν και το αστικό αναπτυξιακό real estate σενάριο... Όλα τα άλλα ανήκουν στο παρελθόν... Και φυσικά δεν έχουν σχέση με την Wailian και τη συνεργασία με τον George που τη συμβουλεύει. Φαντάζομαι πάντως ότι θα τους φανεί πολύ χρήσιμος καθώς άλλωστε ο ΓΑΠ πέραν του κύρους, αποτελεί και πρόσωπο με βαθιά γνώση και του μεταναστευτικού στο σύνολό του. Ε, και διάολε, πρώην πρωθυπουργός είναι, αν τον πάρει ξέρω 'γω τον Μηταράκη δηλαδή ένα τηλέφωνο για διευκρινίσεις, δεν θα του το σηκώσει ο Νότης; Από ευγένεια και μόνο αν μη τι άλλο. 

Όλα γίνονται θέλω να σας πω.... Και όχι στη χώρα μας με τα τσίγκινα σωβρακάκια... αλλά και αλλού. 


πηγή:https://www.insider.gr/stiles/backstory/211160/o-gap-i-kineziki-wailian-kai-oi-hryses-bizes-giot-toy-mpezos-kai-i