Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Εκλογές Ε.Α.Α.Σ: Ριζικές αλλαγές, για την σωστή λειτουργία και διάσωση της Ε.Α.Α.Σ - Οι προτάσεις και το βιογραφικό του Ανχη ε.α (ΕΠ) Θεοδώρου Κουτσοτόλιου








Αγαπητοί Συνάδελφοι, ας ξεφύγουμε από τις αγκυλώσεις και τα στερεότυπα του παρελθόντος με τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα και το χτύπημα στην πλάτη!!

Ύστερα από τα όσα βλέπω-ακούω-ζω-αντιμετωπίζω όπως και ο κάθε συνάδελφος και ειδικά της ΣΜΥ αποφάσισα να εκπληρώσω την ύστατη υποχρέωση μου με αγώνα και απαίτηση και όχι η τύχη μου (μας) σε χέρια άλλων!! 

Σκέφτηκα τη θέση του Μέλους του ΔΣ/ΕΑΑΣ. 
Δυστυχώς έντεχνα κατ εμέ, κατέληξε στο να μην υπάρχει αναλογική αντιπροσώπευση στην ΕΑΑΣ στους Αξκούς εκ της ΣΜΥ προερχομένους και μάλιστα για τις ερχόμενες ΕΚΛΟΓΈς είναι 11 της ΣΣΕ και 6 της ΣΜΥ για 5 θέσεις στην ουσία!!                

Κοιτάξτε το ψηφοδέλτιο με προσοχή που ακολουθεί!!

Ζητώ το «ΣΤΑΥΡΩΜΑ» από όλους τους συναδέλφους μηδενός εξαιρουμένου, για την μεγιστοποίηση επίλυσης όλων των θεμάτων που αφορούν όλους μας!!

ΣΤΟΧΟΙ:

1.  Τροποποίηση  το Ν.Δ. 1171/72 που "ΙΣΧΎΕΙ» διότι αρκετές του διατάξεις είναι αντιδημοκρατικές και αντίκεινται προς το ισχύον Ελληνικό Σύνταγμα

2.   Συνταξιοδοτικά - Αναδρομικά (Ενέργειες για την εφαρμογή - τήρηση των  ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ του Σ.τ.Ε και ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ και φυσικά ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ με τα του Συντάγματος προβλεπόμενα όπως και των σε ισχύ Νόμων!!! 

3.  Νοσηλείας (ενέργειες για πιστή τήρηση των προβλεπόμενων παρεχομένων Υπηρεσιών  και κάλυψης δαπανών από το ΝΙΜΤΣ όπως και ανάπτυξης ανάλογων όμοιων Μονάδων Υγείας  Πανελλαδικά, όπως το Ιδρυτικό καταστατικό προβλέπει).

4.  Ενέργειες για απονομή Δικαιοσύνης και Νομιμότητας στα ενδεχομένως κακώς γενόμενα μέχρι σήμερα, κάθε είδους όπως ΜΤΣ  για θέματα Νοσηλείας – Δικαιούχων κλπ

5.  Οργάνωσης της Ε.Α.Α.Σ και τα παραρτήματα αυτής και με ηλεκτρονική διασύνδεση για την online ενημέρωση, όχι μόνο λειτουργικών θεμάτων αλλά και της παρακολούθησης των συνεδριάσεων του ΔΣ/ΕΑΑΣ από τα ΤΣ.

6.   Σεβασμός στην  Ιστορία των Σχολών και αντικειμενικότητα σε θέματα βαθμολογικά, οικονομικά κλπ των εξερχομένων εκ των παραγωγικών ΣΧΟΛΩΝ και γενικότερα όλων. Ανάκληση της οποίας πρότασης υποβάθμισης της ΣΜΥ και άμεσες ενέργειες για αναβάθμιση αυτής!.

7.  Η εκλογή των Τ.Σ. των παραρτημάτων να γίνεται με εκλογές και όχι να  διορίζονται από την ΕΑΑΣ ή ενδεχομένως και χωρίς καν απόφαση του ΔΣ/ΕΑΑΣ.

8.  Όσοι αποστρατεύονται με τον βαθμό του Υπαξιωματικού, να εγγράφονται ως προαιρετικά μέλη, με ειδική ταυτότητα, με δικαίωμα ψήφου όχι όμως εκλογής.

9.  Συνεχής ενημέρωση των παραρτημάτων ηλεκτρονικά και μη!!



  
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 

Ο Αντισυνταγματάρχης ε.α  (ΕΠ) Θεόδωρος Κουτσοτόλιος του Δημ.  γεννήθηκε το 1953 στην Κοζάνη και ειδικότερα με   καταγωγή την Πανάρετη Νεαπόλεως Βοϊου Κοζάνης. 


Υιός αγρότη και ένας εκ των 6 παιδιών, εισήχθη στη ΣΜΥ (Τεχνικοί) την 1η  Απριλίου 1970 και την 1η
Απριλίου 1971 αποφοίτησε ως Μόνιμος Λοχίας (ΠΒ) τεχνικός
(Ηλεκτρομηχανουργός  Πυροβόλων). 

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του υπηρέτησε τα πρώτα 15 έτη σε Μονάδες Πυροβολικού και  στη συνέχεια τα υπόλοιπα 20,2 έτη στην Πληροφορική σε διάφορα επιτελεία Σχηματισμών όπως

 >. ΓΕΘΑ/Β΄ΚΛΑΔΟΣ,
 >. ΓΕΣ/ΣΧ(ΠΒ),ΓΕΣ/ΔΣΠ,
 >. ΓΕΣ/ΔΠΒ/3ο,
 >. ΓΕΣ/ΔΠΒ/ΜΟ,
 >. ΓΕΣ/ΔΣΠ/1ο τμήμα,
 >. ΓΕΣ/ΣΠΗΥ,
 >. ΓΕΣ/ΣΑΕΠ/4ο,
 >. ΑΣΔΕΝ/ΓΕΠ, ΕΥΠ,
 >. ΧVI M/KΠΖ ως ΔΝΤΗΣ
 >. ΓΕΠ, Π.Β.Κ/ΚΛΑΔΟΣ ΕΠΙΧΣΕΩΝ, 
 >. Κ.Ε.ΤΕ.Σ/Δντής προσωπικού & Ασφαλείας, απ όπου και αποστρατεύτηκε με το βαθμό το Αντισυνταγματάρχη (ΕΠ).

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του φοίτησε σε πολλά Σχολεία Πυροβολικού, Τεχνικού Σώματος,  Σώματος Πληροφορικής και είναι  απόφοιτος ΣΠΗΥ και ΣΣΞΓ.


Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του τιμήθηκε µε Στρατιωτικά μετάλλια,  Διαµνηµόνευση και Παράσημα:
1.  Μετάλλιο ευδόκιμου Υπηρεσίας Α΄ Τάξεως
2.  Μετάλλιο Στρατιωτικής Αξίας Β΄ Τάξεως
3.  Μετάλλιο ευδόκιμου Διοίκησης Γ΄ Τάξεως
4.  Διαμνημόνευση Υπηρεσίας σε Επιτελείο Β΄ Τάξεως
5.  Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικα

Είναι έγγαµος µε την Μαρία Κουτσοτόλιου και πατέρας 2 παιδιών που υπηρετούν ως Αξιωματικοί στην Αεροπορία και Αστυνομία αντίστοιχα.

             Με εκτίμηση


Τηλ.: 6934017214-6944894468