Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Εκλογές Ε.Α.Α.Σ: Επίσκεψη για αναλυτική ενημέρωση των σχεδίων δράσεων των υποψηφίων: Αντγου ε.α. Κουτρή Σταύρου, Ταξχου ε.α. Νικολόπουλου Βασιλείου, Ταξχου ε.α. Χατσίκα Δημητρίου - Τι συζητήθηκε και τι αποδέχθηκαν









     1. Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και από ώρα 10:30 π.μ,  πραγματοποιήθηκε στο παράρτημά μας η προγραμματισμένη επίσκεψη, για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων των παρακάτω υποψηφίων για το Δ.Σ/Ε.Α.ΑΣ:
        α. Του Αντγου ε.α. Κουτρή Σταύρου, που διεκδικεί την εκλογή του  στη θέση του Προέδρου της Ε.Α.Α.Σ.
        β. Του Ταξχου ε.α. Νικολόπουλου Βασιλείου που διεκδικεί την εκλογή του, στη θέση του Συμβούλου για το Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ
        γ.Του Ταξχου ε.α. Χατσίκα Δημητρίου που διεκδικεί την εκλογή του,  στην θέση του Συμβούλου για το Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ
      
    2. Η συνάντηση ξεκίνησε με την αναλυτική ενημέρωση του προέδρου του παραρτήματός μας, Σχη(ΠΖ) ε.α Αλέξανδρου Παναγή, που εξέφραζε την συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων και αφορούσε, αφενός μεν, την κακή κατάσταση και εκτός αποστολής στην οποία βρίσκεται η  Ε.Α.Α.Σ, αφετέρου δε τις προτεινόμενες δράσεις και λύσεις για την επίλυση και εξάλειψη των προβλημάτων που την ταλανίζουν. 
    3. Στη συνέχεια πήραν τον λόγο, με την σειρά που αναφέρονται στην παρ. 1, οι υποψήφιοι προς εκλογήν συνάδελφοι, οποίοι ανέλυσαν διεξοδικά τις θέσεις, τις επιδιώξεις τους και τον τρόπο επίλυσης των θεμάτων και προβλημάτων που απασχολούν τα παραρτήματα και καθ΄επέκταση και όλους τους συναδέλφους.
   4.   Ο  διάλογος που ακολούθησε, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συναδέλφων, που σημειωτέων, είχαν κατακλύσει την αίθουσα εκδηλώσεων, καθόσον έλαβαν τεκμηριωμένες  και αναλυτικές απαντήσεις, από τους υποψηφίους συναδέλφους και οι οποίοι επίσης αποδέχθηκαν ως σωστές και πραγματοποιήσιμες όλες τις προτεινόμενες προτάσεις, από το παράρτημά μας  που αφορούσαν:
          α.  Την άμεση αντικατάσταση του ΝΔ 1171/72, που αφορά την λειτουργία των τριών θεσμικών Ενώσεων αποστράτων Αξιωματικών.
          β.  Δράσεις για συντάξεις/ αναδρομικά
          γ.   Την αλλαγή του καταστατικού λειτουργίας της Ε.Α.Α.Σ
          δ. Τον τρόπο αύξησης των μελών
          ε. Την εκ βάθρων αναμόρφωση της ιστοσελίδας.  
         στ. Ότι πρέπει να  στείλουμε, στα πολιτικά κόμματα, το πειστικό μήνυμα ότι, είμαστε πολλοί, ότι είμαστε δυνατοί, ότι είμαστε μονιασμένοι και αποφασισμένοι για όλα.
Ο "πόλεμος" των ήπιων  ανακοινώσεων και των ανοιχτών επιστολών δεν έχει καμιά απολύτως δύναμη και αξία, καθόσον δεν ιδρώνει το αυτί τους.